Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη με θέαμα απο τον Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, αφού σήμερα επικράτησε άνετα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου του Αχιλλέα Νεοχωρίου Άρτας με σκορ 88-50. Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους, η ομάδα μας ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας και παίζοντας καλό μπάσκετ κατά διαστήματα έφτασε εύκολα στην νίκη.


Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι αθλητές μας μπήκαν «φουριόζοι» και με πολύ πάθος δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις τους στους φιλοξενουμένους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Με όπλο την ευστοχία τόσο εντός όσο και εκτός ρακέτας, απέκτησαν διαφορά 14 πόντων με τη λήξη του (31-17).

Πιο ισορροπημένο το δεύτερο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας να έχει όμως  και πάλι το πάνω χέρι και να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 11 πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου, όμως ένα ξέσπασμα της ομάδας μας ήταν αρκετό για να ανεβάσει τη διαφορά στους 20 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (46-26).

Ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, με το ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει αισθητά. Η ομάδα μας κατάφερε παρά τις πολλές αλλαγές βασικών όχι μόνο να συντηρήσει τη διαφορά αλλά και να την ανεβάσει στους 37 πόντους (70-33 σκορ Γ” δεκαλέπτου).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι, οι δυο Προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα. Το τελικό 88-50 κρίνεται απολύτως δίκαιο,αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας είχε την υπεροχή και κατέβαλε εύκολα τον αντίπαλό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ομάδα μας χρησιμοποιήθηκαν και σκόραραν όλοι οι παίκτες που είχε ο προπονητής μας Κος Ηλίας Μούτσιος στη διάθεσή του.  Επίσης, εξαιρετική ήταν η ατμόσφαιρα στο πεντακάθαρο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, κάτι που ευχαριστήθηκε και ο πολύς κόσμος που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Ο Πρόεδρος Κος Δημήτρης Ρεπάσος , και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε  να συγχαρεί την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κα Βίκυ Αλαφοδήμου-Κώτση και τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου μας Κο Δημήτρη Τριαντάφυλλο για την εξαιρετική   προσπάθειά τουςπου έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αναμόρφωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας αλλά και να τους ευχαριστήσει θερμά για την άψογη συνεργασία  με το Σύλλογό μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο  που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας , παρά την αφόρητη ζέστη, για να στηρίξει την ομάδα μας. Η παρουσία τους μας κάνει δυνατότερους.

Χ.Τρικούπης (Η.Μούτσιος): Μπερερής 6 (1), Ιωάννου 6(2), Καρβέλης 3 (1), Κιουτσούκαλης 3, Καραντινός 5 (1), Μπαρούχας 19 (3), Σταυρόπουλος 7 (1), Δημητρόπουλος 3 (1), Πουρνάρας 5, Τσαπατώρης 2, Μπιτινής 8, Μπάλλας 21.

Αχιλλέας Νεοχωρίου Άρτας (Γ.Φιλίππου): Μπόσμος 12, Παπαμιχαήλ 11 (1), Γιαννάκης 1, Κατσίμπρας 5, Κίτσος 5 (1), Θεοδώρου 4 (1), Αρχιμανδρίτης 2, Γιωργάκης 4, Πλακουτσής 4, Μάγκος 2
onairnews.gr