Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ασταμάτητη! Η ΑΕΜ έκανε το 4 στα 4 και συνεχίζει!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

ΑΕΜ 3

.Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση η ομάδα  της ΑΕΜ  πήρε μια «επαγγελματική» νίκη μέσα στην Ναύπακτο επι του μαχητικού Προμηθέα και πέτυχε ισάριθμη νίκη σε 4 αγώνες και οδηγεί την κούρσα της Α΄Κατηγορίας με συγκάτοικο στο ΄΄ρετιρέ΄΄  του βαθμολογικού πίνακα τον Ναυπακτιακό Αστέρα

 Ο Προμηθέας κατάφερε για ένα ημίχρονο να μην αφήσει την ομάδα του Θ. Λαβράνου να κάνει το παιχνίδι της έχοντάς στο πρώτο ημίχρονο μια καλή ευκαιρία με τον Αλμπάνη να μην μπορεί να νικήσει τον Δουλιώτη  με γυριστό σουτ, για την Α.Ε.Μ.  η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν η ατομική ενέργεια του Μιχαλόπουλου και το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στην επανάληψη η ΑΕΜ ξεκίνησε καλύτερα και μόλις το 46′ Ο Γκάτσης θα ανοίξει  το σκόρ  για την ομάδα του, στο 53΄η ΑΕΜ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γαβρίνα  από τον Γκασούκα  με τον Δενδρινό να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-2,δύο λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης θα τροφοδοτήσει το Καλαβρουζιώτη που από θέση τετ α τετ με λόμπα θα νικήσει τον Δουλιώτη κάνοντας το 1-2. Στο 79′ ο Γαβρίνας θα πετύχει το τρίτο γκολ για την ομάδα του καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια.

Για τον Προμηθέα διακρίθηκαν οι  Μπαλαμπάνης Ν.,Γκασούκας, Μυλώνάς, Παγανιάς , Αλμπάνης και για την ΑΕΜ  οι Κρούτη [κορυφαίος],Γαβρίνας, Δενδρινός, Βαβάτσικος  και Γκάτσης.



Το φιλμ του αγώνα:

11′  θαυμάσιο  σουτ Νικολόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27’Σέντρα Μπαλαμπάνη γυριστό σουτ του Αλμπάνη μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

28′ Ατομική ενέργεια του Μιχαλόπουλου που μπήκε μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

33’Σέντρα σουτ του Βαβάτσικου εντυπωσιακά με τα πόδια ο Γκασούκας

45+Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου θα διώξει με γροθιές ο Γκασούκας.

46′ Γκοοολ Συρτή σέντρα από αριστερά του Μπαρμπαρούση από κοντά ο Γκάτσης θα κάνει το 0-1.

51′ Σουτ του Γαβρίνα αποκρούει ο Γκασούκας νέο σουτ νέα απόκρουση του τερματοφύλακα γύρισμα του Μιχαλόπουλου διώχνει ο Ταμπάκης μακριά.

53′ Ο Γκασούκας θα ανατρέψει μέσα στη περιοχή το δραστήριο Γαβρίνα  ο κ. Διώτης θα καταλογίσει πέναλτι, ο Δεδρινός θα το εκτελέσει και θα κάνει το 0-2.

65’Γκοοολ  Ο Αλμπάνης θα βρεί ωραία τον Καλαβρουζιώτη που από θέση τετ α τετ με λόμπα θα νικήσει τον Δουλιώτη κάνοντας το 1-2.

79’Γκοοολ Ωραία ατομική ενέργεια του Γαβρίνα  που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σε κενή εστία  πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.
Προμηθέας: Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Κυρίτσης Γρ.,Μυλωνάς, Καζανάς, Καλαβρουζιώτης (81’Καραπαπάς), Γιαβρούτας(24′ Κοσσόβας), Αλμπάνης (83′ Τσουκαλάς), Καλαβριζιώτης, Ταμπάκης, Παγανιάς.

Α.Ε. Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Μπαρμπαρούσης (81′ Διαμαντόπουλος), Πασπαλιάρης, Νικολόπουλος, Δενρδινός(87′ Πέκεζ),Μιχαλόπουλος(77′ Αυτζής), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Κρούτη.

Φωτό Λ Τσιλιγιάννη
.nafpaktianews.gr