Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με τον Πέρι...πέρασε απο το Ευηνοχώρι ο Ατρόμητος Αντιρρίου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
Μεγάλο διπλό στο Ευηνοχώρι για τον Ατρόμητο

Με το πρώτο του φετινό  τρίποντο επέστρεψε από το Ευηνοχώρι ο Ατρόμητος Αντιρρίου , η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου  από την  αρχή της αναμέτρησης ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 10′ με τον Παπαποστόλου να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκόλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή του Σκανιά μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως ο διαιτητής κ. Γκιάφης θα έχει αντίθετη άποψη. Για την ομάδα της Ακαδημία η  πιο αξιόλογη προσπάθεια για γκολ ήταν η ατομική ενέργεια του Πιστιόλη στο 40′ με το σουτ που επιχείρησε να περνάει δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καραδήμα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του κ. Ξηρού προσπάθησαν να πιέσουν όμως χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ, κάτι που κατάφερε στο 75′ ο Ατρόμητος ύστερα από ωραία πάσα του Παπαποστόλου στο Γεράνιο που κοντινό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας.



Το φιλμ του αγώνα :

10′ Απευθείας εκτέλεση φαόυλ του Παπαποστόλου λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή η μπάλα στα δίκτυα .

11′ Σουτ του Αλεξόπουλου η μπάλα δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

25′ Ο Σκανιάς δέχτηκε ωραία πάσα από τον Αλεξόπουλο όμως χάνει το κοντρόλ και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί.

40′ Ο Πιστιόλης με ατομική προσοπάθεια σουταρε με το αριστερο η μπάλα δίπλα στο δεξι καθετο δοκάρι του Καραδήμα.

50 Σουτ του Ντζελέπη έξω από τη περιοχή η μπάλα ψηλά άοουτ.

70′ Σέντρα Παπαποστόλου προβολή Αλεξόπουλου  δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα .

75′ Γκοολ Κάθετη πάσα του Παπαποστόλου στο Γεράνιο σουτ αποκρούει ο Τσακανίκας η μπάλα επιστρέφει στον ίδιο και με νέο σουτ κάνει το 0-2.
Ακαδημία Ευηνοχωρίου: (Ξηρός Δ) Τσακανικάς, Διαμαντόπουλος, Αλέξιου, Πασπαλιάρης, Κοκκόρης (Γερατσιαν), Παναγιωτόπουλος (Τριώτης), Μάνθος, Ντζελέπης, Νεμποτάκης (Τσαλικης), Κράνης, Πιστιόλης.

Ατρόμητος : Καραδήμας, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Πετσίνης , Ζαχαρόπουλος, Σκανιάς(88′ Γιαβρούτας), Γεράνιος(78′ Ράπτης), Παπαποστόλου, Αλεξόπουλος(82′ Κάκκος).
nafpaktianews.gr/