Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με το δεξί! για την Ενωση Ευηνοχωρίου

 Πρεμιέρα με το δεξί για την φιλόδοξη φέτος  ομάδα της Ενωσης που  στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου κέρδισε  την νεοφώτιστη στην β΄κατηγορία Ακαδημία Μεσολογγίου που έδειξε ένα καλό σύνολο με σκορ 2-4.


Το παιγνίδι ξεκίνησε δυνατά με την Ακαδημία Μεσολογγίιου να σκοράρει στο πρώτο λεπτό και να έχει τον αέρα του παιγνιδιού, αλλά η Ένωση Έυηνοχωρίου μετά από ολιγόλεπτο χρόνο ισοφαρίζει, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν έως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά χωρίς γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με γκολ της Ακαδημίας Μεσολογγίου να προηγείται αλλά από το 50΄ πλέον η Ένωση άπλωσε φτερά και υπερείχε στην υπόλοιπη διάρκεια του παιγνιδιού πετυχαίνοντας τρία τέρματα ακόμη και παίρνοντας τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Κυριότερες φάσεις.

1΄ από την σέντρα μια μπαλιά στο Τρικαλινό αυτός με σουτ κάνει το 1-0 για την Ακαδημία.

12΄φάουλ για την Ένωση έξω από την μεγάλη περιοχή καταπληκτική εκτέλεση ο Βλαχογιάννης η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω από την γραμμή του τέρματος και από κοντά ο Κουντούρης θα κάνει 1-1.

32΄ διεκδίκηση μπάλας από δεξιά παίρνει ο Δημαράς Π, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει αλλά πιάνει ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας.

43΄ μια σέντρα από τον Βλαχογιάννη κατεβάζει ο Κουντούρης και απευθείας σουτ που αποκρούει ο τερματοφύλακας.

48΄ μια σέντρα για την Ακαδημία η μπάλα παίρνει ο Ελευθεριάδης που κάνει συρτό σουτ η μπάλα στην αριστερή πλευρά του τέρματος και γκολ 2-1.

51΄αντεπίθεση από την Ένωση η μπάλα στον Κουντούρη που κατεβαίνει μόνος του και τετ α τετ με τον τερματοφύλακα εκτελεί σουτ και γκολ 2-2.

76΄ από λάθος της άμυνας η μπάλα στον Φλωρόπουλο αυτός με έξυπνο συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3.

89΄ μια ωραία σέντρα του Μιχαλόπουλου κατεβάζει ο Σακελαρόπουλος και με σουτ κάνει το 2-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διακρίθηκαν για την Ένωση Ευηνοχωρίου Βλαχογιάννης , Κουντούρης, Γερετσιάν, Μουρκογιάνης, Μιχαλόπουλος.

Για την Ακαδημία Μεσολογγίου Ελευθεριάδης, Κατσαρός, Κωνσταντάρας, Τρικαλινός.

Καλή η διαιτησία των Χρέλια, Καλαμάρη, Χασάνδρα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΧΑΙΔΑΚΗΣ Σ)

ΤΣΑΠΩΚΟΣ Μ., ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ., ΚΑΤΣΑΡΟΣ Β., ΔΑΛΔΑΒΑΝΗΣ Ν., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΦΟΥΝΤΑΣ Χ., ΛΑΤΣΟΣ Β.(81΄ΥΖΕΡΑΙ), ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΣ Ε.(46΄ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ Ι), ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Δ., ΔΑΛΛΑΣ Ι., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Α.(82΄ΜΑΚΡΗΣ Σ).

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)

ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ Χ., ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΔΗΜΑΡΑΣ Ι., ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι., ΒΑΛΜΑΣ Α, ΜΑΚΡΗΣ Κ.(75΄ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν), ΔΗΜΑΡΑΣ Π.(60΄ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Γ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ.(88΄ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Χ), ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΗΣ Π.





evinochori-kalidona.gr/