Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μαρία Καπνίση....Η δικαίωσή της και το λαμπρό μέλλον η συμμετοχή της με την Εθνική στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κορασίδων

..
Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Ιταλία 0-1
 Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο τουρνουά του 1ου προκριματικού γύρου (9ος όμιλος) που διεξάγεται στα Νησιά Φερόε, αυτή τη φορά από την ισχυρή Ιταλία, με σκορ 0-1.


Παρά το γεγονός ότι ηττήθηκαν και κατά συνέπεια αποκλείστηκαν από τη συνέχεια των προκριματικών, τα κορίτσια μας στάθηκαν ισάξια απέναντι στις Ιταλίδες, αποδεικνύοντας για δεύτερο σερί αγώνα την αγωνιστική τους άνοδο.

Σκόρερ για την Ιταλία η Μαρινέλι στο 45ο λεπτό ενώ στις καθυστερήσεις (82ο λεπτό) η Σεντουρίνι έχασε πέναλτι.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Νορβηγία επικράτησε των Νησιών Φερόε 4-0.

Στην τελευταία αγωνιστική του τουρνουά, την Τρίτη 30/9/2014, η Εθνική Κορασίδων αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε ενώ Ιταλία και Νορβηγία θα παίξουν για την πρωτιά στον όμιλο.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Μπατσίλας): Μαργαρτίτη- Γαβρά, Τσακίρη, Κωνσταντοπούλου, Γεωργιάδου (49' Καπνίση), Γκάτσιου, Σαρρή, Λιάκου, Δοϊρανλή (61' Στεφάτου), Σαχινίδου, Γιάννου (72' Εξουζίδου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ιταλία 6 (5-0), Νορβηγία 3 (5-0), Ελλάδα 0 (0-2), Νησιά Φερόε 0 (0-8).
sports-academies.gr/
Η 15χρονη Μαρία Καπνίση  αγωνίστηκε στα δεξιά της επίθεσης (δεξί εξτρέμ).στο β΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49΄και είχε πολύ καλή απόδοση, παρότι τις τελευταίες δύο ημέρες  την  ταλαιπωρεί μια ίωση.
Σίγουρα είναι τεράστια εμπειρία η συμμετοχή της νεαρής Μεσολογγίτισσας με την Εθνική Κορασίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος. της οποίας το ταλέντο είναι τεράστιο και το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει, διότι, ταλέντο υπάρχει έτσι κι αλλιώς, είναι η ωριμότητα στην σκέψη της..Είναι ένα κορίτσι  που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο,  όμως, έχει την οξυδέρκεια, να γνωρίζει πως το ποδόσφαιρο όχι μόνο έχει ημερομηνία λήξης αλλά ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε θέσει… εκτός συστήματος.

Η Μαρία , προσπαθεί παράλληλα με την σκληρή μελέτη στα μαθήματα της, και παράλληλα να εξελίσσεται και ποδοσφαιρικά.Με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά μπορεί να τα καταφέρει και τα δύο, και να γίνει παράδειγμα πρός μίμηση και για άλλες κοπέλες που μπορούν εξίσσου καλά στα μαθήματα και στο ποδόσφαιρο...…