Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θωράκισε το τέρμα του με Γιάννη Τσουκαλά ο Πανναξιακός

Τον 23χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τσουκαλά απέκτησε ο Πανναξιακός προκειμένου να εξασφαλίσει την σιγουριά που χρειάζεται κάτω απο τα δοκάρια.


Σιγουριά κάτω απο τα δοκάρια του Πανναξιακού με τον Γιάννη Τσουκαλά

Τον 23χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τσουκαλά απέκτησε ο Πανναξιακός προκειμένου να εξασφαλίσει την σιγουριά που χρειάζεται κάτω απο τα δοκάρια, γεμίζοντας ταυτόχρονα με ταλέντο και εμπειρία την εστία της ομάδας.

Ο ύψους 1.85 ταλαντούχος ποδοσφαιριστής κατάγεται απο το Μεσολόγγι και έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τα τμήματα υποδομής του ΓΟΜ,και αφου αγωνίστηκε σε ολά τα αγωνιστικά τμήματα της Μεσολογγίτικης ομάδας[τζούνιορς-προπαίδων-Παίδων-Ανδρών στην Α΄Κατηγορία] μεταγράφηκε και θα αγωνιστεί 2 χρόνια βασικός με τους νέους της ΑΕΚ ενώ στην συνέχεια έπαιξε ως βασικός γκολκίπερ για ένα χρόνο με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στην Δ΄Εθνική και ένα χρόνο με το Μανδραϊκό στην ίδια κατηγορία πάλι ως βασικός.

Τέλος, έχει αγωνιστεί δύο χρόνια με την ομάδα του Αχαρναϊκού και συμμετείχε στην επιτυχία ανόδου της ομάδας από την Γ΄στην Β΄Εθνική κατηγορία.