Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για τον Α.Ο.Γαλατά ΄΄Μιλτιάδης Μαλακάσης΄΄

 Στο Δημοτικό Γήπεδο Γαλατά   έγινε  την Δευτέρα [1/9/2014]η  έναρξη της προετοιμασίας της τοπικής  ομάδας. Στην πρώτη προπόνηση παραβρέθηκαν πολλοί παίκτες , παλιοί και νέοι, που συμμετείχαν με κέφι στην πρώτη προπόνηση της της χρονιάς.



..Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τσορτός  καλωσόρισε τους παίκτες στην ομάδα, τόνισε ότι θα πρέπει να αισθάνονται όλοι σαν μια οικογένεια καθώς ξεκινάει ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Το προπονητικό δίδυμο  της ομάδας Ε.Μπαλωμένος-Βασ. Γιαννής  και ο γυμναστής Σωτ. Φαράντος  ανέφεραν ότι υπάρχουν σχεδόν δύο  μήνες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δουλέψουν όλοι για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Επισήμαναν ότι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντικό και ξεκαθάρισαν ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους.
Το παρών στο γήπεδο έδωσαν φίλαθλοι του Α.Ο. Γαλατά , το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου  και ο  δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας  Σπύρος Τραχήλης από τον Γαλατά.




 τον είχαμε συνηθίσει σε αλλό ρόλο τον Γιώργο Τσορτό στο γήπεδο, να αγωνίζεται επιθετικός ,και είχε φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων.Από φέτος  θα είναι ο πρόεδρος της ομάδες του Α.Ο.Γαλατά...
                                           διπλος ρόλος στην ομάδα για τον Β. Γιαννή[παίκτης-προπονητής]











 Το τεχνικό τίμ  της ομάδας ζήτησε συγκεκριμένα τρεις παίκτες πρώτης γραμμής στον άξονα. Δηλαδή κεντρικό αμυντικό,  επιτελικό μέσο.και επιθετικό και το Δ/Σ δεσμεύτηκε να κάνει το καλύτερο δυνατόν και να φέρουν ποδοσφαιριστές με θητεία σε μαγαλύτερες κατηγορίς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και απέκτησε τους Χασιώτη Χρήστο[επιτελικός μέσος] απο Δόξα Αιτωλικού,,Καρακώστας  Χ.[επιθετικός] απο Αλικυρναικό Αγ. Θωμά],και τον έμπειρο Δενδρινό Θύμιο[κεντρικό αμυντικό] απο Ενωση Ευηνοχωρίου...




                                  το προπονητικό τίμ Μπαλωμένος Λ.-Γιαννής Β.-Φαράντος Σ.
επιστροφή και για τον αμυντικό Γιώργο Σακαρέλο στην ομάδα της καρδιάς του μετα το σύντομο πέρασμα απο τον ΓΟΜ...
 Επιστροφή στον Γαλατά για τον βετεράνο αμυντικό Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο

     Χρήστος Χασιώτης....Ετοιμος για ηγετικό ρόλο στο κέντρο της ομάδας

Φωτογραφίες...galatas.gr