Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ποδαρικό με το δεξί για την Φλόγα

Με νίκη ξεκίνησε η νεοφώτιστη Φλόγα Παλαιομάνινας το πρωτάθλημα καθώς κάριδε μέσα στο Καινούργιο την τοπική Δόξα με 0-2.

Η Φλόγα ήταν αυτή που έχασε πρώτη την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ευθυμίου. Στο 16' 'έγινε το 0-1 όταν ο Καρύμπας έκανε τη σέντρα και ο Καινουργιώτης Σωτήρης Κόκκαλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Φλόγα στο 30' έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Καρύμπας έκανε την πάσα με τον Ξευγάνη να κάνει σουτ και να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 4' ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ και ο Ξευγένης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ. Στο 58' ο Σωκρ. Τζωρτζόπουλος έκανε σέντρα αλλά το σουτ του Κρίζη κατέληξε άουτ. Στο 77'  ο Ευθυμίου είπε stop σε σουτ του Παπαδόπουλου που είχε βγει τετ-α-τετ. Στο 80' από ελεύθερο του Ευθυμίου η μπάλα έφτασε στο αντίπαλο τέρμα με τον Ρόκκο να μπλοκάρει την μπάλα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος. Η φάση ήταν δύσκολη και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν πέρασε ή όχι την γραμμή από τη στιγμή που τη μπλόκαρε ο Ρόκκος. Στο 91' έγινε το 0-2 όταν ο Κόκκαλης έδωσε πάσα ¨πάρε-βάλε" στον Παπαδόπουλο που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 92' Μπλάνη κεφαλιά Σαλμά χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Δόξα Καινουρίου (Νίκος Μιμηγιάννης): Ευθυμίου, Γκορόγιας, Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος Δ. (51' Κουτσικάκης), Κόκκαλης Γ., Γκρίζης, Μπλάνης, Κακούρης, Στρεμμένος (46' Κουτσολάμπρος), Τζωρτζόπουλος Σωκρ. (71' Γιώτης)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Ανδρέας Κονδύλης): Ρόκκος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Κουρσάρης, Καρτσακλής, Καντάνης, Ξευγένης (65' Παπαδόπουλος), Ζαχαράκης, Κόκκαλης Σ., Καρύμπας (90' Μακρής), Τζουλιάνο (80' Μπλέτσας)

olatagoal.gr