Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Ομηρο

Με το "δεξί" μπήκε στο πρωτάθλημα ο Όμηρος Νεοχωρίου, που κέρδισε τον Προμηθέα Γαβρολίμνης με 3 - 1. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου, αγχώθηκε μετά τη μείωση του σκορ σε 2 - 1 στο 75΄, όμως έφτασε στο τελικό 3 - 1 κατακτώντας τη νίκη.

Η ομάδα του Νεοχωρίου μπήκε δυνατά και στο 15΄ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σπύρου Καλύβα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καβαλιέρη. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να "καθαρίζουν" το ματς στο 58΄ όταν μετά από κούρσα του Μπαλαούρα από δεξιά, ο Γκασούκας αρχικά απέκρουσε το σουτ του Αγγέλη, όμως ο Σίμος Βαλτογιάννης με κοντινό πλασέ έκανε το 2 - 0. Ο Προμηθέας αντέδρασε και στο 75΄ ο Γιαβρούτας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καβαλιέρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταμπάκης, που νίκησε το Ζέρβα κάνοντας το 2 - 1. Ο Όμηρος "κλείδωσε" τη νίκη στο 89΄, όταν σε αντεπίθεση ο Λαγός πάσαρε κάθετα στο Σαμψώνα που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.  

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Καβαλιέρης, Κάκκος, Σαμψώνας, Λαγός, Καλύβας, Σεραφίγκος (55΄ Γούργαρης), Αγγέλης (65΄ Τσάμης), Βαλτογιάννης Σ. (80΄ λ.τ. Χρυσικός).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κοσσόβας, Δημητρόπουλος, Μπαλαμπάνης, Αντωνίου, Καλαβρουζιώτης, Ταμπάκης (80΄ Κυρίτσης), Γιαβρούτας (76΄ Παγανιάς), Μυτιλήνης (65΄ Παπακωστόπουλος), Καλαβριζιώτης, Μυλωνάς.
olatagoal.gr