Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ολική ανατροπή από την ΑΕΜ στο β' ημιχρόνο και νίκη με 2-4 στο Αντίρριο

.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
ΑΕΜ 4
Την ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος Αντιρρίου με αντίπαλο την Α.Ε. Μεσολογγίου  για τη  πρώτη αγνωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΑ.Ο Ατρόμητος που ξεκίνησε σε ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον Περικλή Παπαποστόλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ 29′κόντρα στη ροή του αγώνα  με τον Σκανιά που συνδυάστηκε άψογα με τον Αλεξόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα  της ΑΕΜ κάνοντας  γκολ στη πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Η ομάδα του Θ. Λαβράνου πίεσε από το ξεκίνημα   έχοντας κατοχή μπάλας χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στο γκολ  απειλώντας με σουτ έξω από την  περιοχή.Στο 10′ λεπτό υπήρξαν διαμαρτυρίες από την ΑΕΜ για πέναλτι που δεν καταλόγισε ο κ. Παναγιωτόπουλος μια φάση που θα δείτε σε λίγες ώρες.
Στην επανάληψη  η ομάδα του Μεσολογγίου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι πίεσε ψηλά και κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Γαβρίνα και λίγα λεπτά αργότερα στο 70′ να παίρνει το προβάδισμα με γκολ του Δενδρινού. Πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα της ΑΕΜ έκανε ο Μιχαλόπουλος με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Φλωρόπουλου. Το παιχνίδι στις καθυστερήσει απέκτησε άγρια ομορφιά με τον Αλεξόπουλο να μειώνει και τον Γκάτση να απαντά κάνοντας το 2-4 ένα λεπτό αργότερα.
Για τον Ατρόμητο διακρίθηκαν Φλωρόπουλος, Αλεξόπουλος, Σκανιάς και για την ΑΕΜ Βαβάτσικος , Γαβρίνας, Δενδρινός και Μιχαλόπουλος.
Ατρόμητος: (Π.Παπαποστόλου) Φλωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μυλωνάς (70΄Κακκος), Πετσίνης, Μπίμπας, Ζαχαρόπουλος (64΄Παπαποστόλου), Σκανίας, Δημητρόπουλος, Αλεξόπουλος, Ράπτης (80΄Καραδήμας), Αποστολόπουλος.
ΑΕΜ: (Θ.Λαυράνος) Δουλιώτης, Μακρής(46΄Πασπαλιάρης Γ), Θεοδωρίδης, Πέκεζ, Δερβίσης (46΄Κρούτη), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (73΄Λένης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Ντζιμάνης.
Διαιτητές της αναμέτρησης: Παναγιωτόπουλος Β – Ζυγούρης – Τσιλίκας
Το φίλμ του αγώνα:
2′ Σέντρα σου του Βαβάτσικου θα μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.
15′ Σούτ του Βαβάτσικου μέσα στη μεγάλη περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.
16′ Σέντρα Αποστολόπουλου  γυριστό σουτ του Αλέξόπουλου η μπάλα
29΄Γκοολ για τον Ατρόμητο, μπαλιά του Αλεξόπουλου στον κενό χώρο με αποδέκτη τον Σκανιά από πλάγια θέση σουτ και 1-0.
46′ Σουτ του Βαβάτσικου η μπάλα κοντράρει και βγαίνει κόρνερ.
50΄ο Φλωρόπουλος νικάει τον Γαβρίνα στο τετ-α-τετ 
55έντυπωσιακό μπάσιμο γαι γυρισμα του Βαβάτσικου ο προωθημένος Θεοδωρίδης απο 3μ. πλασάρει αουτ
59′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαβρίνα η μπάλα άουτ.
62΄ Γκοοολ για την ΑΕΜ, όμορφη εναλλαγή της μπάλας από τους φιλοξενούμενους, με τον Γκάτση  να στρώνει στο Γαβρίνα που  με πλασέ θα κάνει το 1-1.
69′ Σουτ του Βαβάτσικου αποκρούει ο Φλωρόπουλος.
70΄Γκοοολ για την ΑΕΜ, κόρνερ του Βαβάτσικου, κεφαλιά του Γκάτση στο οριζόντιο δοκάρι, ριμπάουντ από τον Δενδρινό και 1-2.
72΄Γκοοολ για την ΑΕΜ, σουτ του Μιχαλόπουλου πάνω στην κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή του Φλωρόπουλου, με την μπάλα να αναπαύεται στο γάμα της εστίας και 1-3.
75΄΄δυνατό σούτ του Γκάτση στο οριζόντιο δοκάρι..
78′ Σουτ από τον Ράπτη εξώ από την περιοχή  αποκρούει ο Δουλιτώτης

82΄μπάσιμο του Βαβάτσικου και διαγώνιο σούτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φλωρόπουλου [3ο δοκάρι για την ΑΕΜ,που στο β΄ημίχρονο ήταν καταγαιστική..
91′ Γκοοολ Ο Αλεξόπουλος βγαίνει σε θέση τετ α τετ πλασάρει και κάνει το 2-3
92΄Γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα Βαβάτσικου με αποδέκτη τον Γκάτση, κοντρόλ του τελευταίου σουτ και 2-4.
IMG_8538.jpgIMG_8549.jpgIMG_8552.jpgIMG_8553.jpgIMG_8567.jpgIMG_8572.jpgIMG_8573.jpgIMG_8574.jpgIMG_8583.jpgIMG_8584.jpgIMG_8585.jpgIMG_8587.jpgIMG_8591.jpgIMG_8599.jpgIMG_8600.jpgIMG_8601.jpg
nafpaktianews.gr