Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η Φλόγα.

 Με στόχους και όνειρα  ξεκίνησε  χθές την προετοιμασία της η ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.



.Η νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας που πέρσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της Β΄Κατηγορίας [3ο Ομ.]και μάλιστα αήττητη,  αναμένεται να μπει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ωστόσο όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του συγκροτήματος της Παλαιομάνινας, η Φλόγα  φέτος δεν πρόκειται να παίξει το ρόλο του κομπάρσου. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι τώρα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας «εμπλουτίστηκε» με  ποδοσφαιριστές με παρουσίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες,οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν εκείνα προκειμένου η Φλόγα να έχει την πλέον αξιόλογη πορεία στην «παρθενική» της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.
Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος Χρήστος Κουτσουμπίνας  καλοσώρισε τους νέους παίκτες και τους παλιούς  και ευχήθηκε σ’ όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με την Φλόγα  να παίξει φέτος καλό ποδόσφαιρο και βαθμολογικά ό,τι καλύτερο προκύψει.
Πριν την πρώτη προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό κέντρο ΄΄ΕΜΙΛΕΟΝ΄΄ ο  προπονητής της ομάδας  Ανδρέας  Κονδύλης  μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τίμ , καλοσώρισε τους ποδοσφαιριστές και οριοθέτησε τούς  στόχους της νέας περιόδου.