Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επένδυση στο μέλλον η απόκτηση Βαλή...



Με γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι κινήσεις που αφορούν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΜ..



Ο  Μάριος Βαλής  που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής  της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου το 2006-2009,στην συνέχεια μεταγράφηκε στο ΓΟΜ[Παιδική ομάδα] 2009-2011,την αγωνιστική περίοδο  2011-2012΄΄μετακόμισε΄΄ στην Ακαδημία Μεσολογγίου, και επέστρεψε στο ΓΟΜ ,οπου αγωνίστηκε  σε δύο αγωνιστικές περιόδους 2012-2014,στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας, θα
Ο ταλαντούχος 17χρονος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς της ομάδας ,ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, το νεύρο στο παιχνίδι του και την αυτοπεποίθηση που έχει παρά το νεαρό της ηλικίας του,, μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πολλές φορές οι τοποθετήσεις και οι επεμβάσεις του είναι άψογες, ειδικά όταν είναι ήρεμος στο παιχνίδι του.. Επίσης έχει καλό αριστερό πόδι.με καλές εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.
Ο σχεδιασμός της ΑΕΜ περιλαμβάνει πολλούς ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο φετινό ρόστερ, και αναμένεται να ακολουθήσουν καί άλλοι τον Μάριο Βαλή..Είναι δεδομένο πως για να εξελιχθούν τα συγκεκριμένα παιδιά – και κάθε νεαρός σ’ αυτή την ηλικία – χρειάζονται παραστάσεις και προπονήσεις σε υψηλότατο επίπεδο.