Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Βόμβα” μεγατόνων με Παναγιωτίδη το Μεσολόγγι 2008...

 Σήμερα  ολοκλήρώθηκε ένα πολύ µεγάλο deal, που έχει να κάνει µε τη µετακίνηση ποδοσφαιρίστριας από τις πρωτοκλασάτες του γυναικείου μας ποδοσφαίρου  στο Μεσολόγγι 2008.
Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μεσολογγίτικη ομάδα με την απόκτηση της 17χρονης Παναγιωτίδη Ευαγγελίας.



Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο  απο την Πρέβεζα και αγωνίζεται  στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.
Η 17χρονη επιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, εχει αγωνισθεί και στην Κορασίδων , και αύριο αναχωρεί με την Εθνική Νεανίδων για την Βουδαπέστη  όπου θα δώσει δύο αγώνες με την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας.
Η Παναγιωτίδη Ευαγ. ξεκίνησε απο πολύ μικρή να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και σε αυτό την βοήθησε ο πατέρας της Κυριάκος που είναι προπονητής ποδοσφαίρου.
Ξεκίνησε 5 μιση χρονών να παίζει Ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του ΠΑΣ Πρέβεζα.αργότερα στην Ακαδημία Α.Σ Αίολος στον Πύργο Ηλείας, και μέχρι την φετινή χρονιά στον Ακαδημία του Άρη Πρέβεζας.σε ηλικία 15 χρονών έπαιξεστην γυναικεία ομάδα Α.Σ θεσπρωτος Ηγουμενίτσας,για δύο χρόνια. Εδώ κ δύο χρόνια αγωνίζεται  στην Εθνική (Κορασίδων και Μεανίδων)και έχει συμμετάσχει σε αναπτυξιακά τουρνουά και σε Πανευρωπαϊκα παιχνίδια

                     Με τον προπονητή της ΑΕΚ Τρ. Δέλλα  η νεαρή παίκτρια..
...φάση απο τον αγώνα στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ.Πασσιόπουλος΄΄ μεταξύ Μεσολόγγι 2008 και Θεσπρωτου..για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013...Αξίζει να σημειωθεί οτι η Παναγιωτίδη είχε σκοράρει και στούς δύο αγώνες  μεταξύ των δύο ομάδων..