Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηττα στο πρώτο φιλικό στο Δοκίμι για την ΑΕΜ..

 Με ήττα άρχισαν τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΜ στην περίοδο της προετοιμασίας, καθώς οι Μεσολογγίτες  ηττήθηκαν 3-2 από τον Απόλλων Δοκιμίου.



Οι παίκτες της ΑΕΜ,που αξίζει να σημειωθεί οτι αγωνίστηκε χωρίς πολλά βασικά ατού [Δενδρινός-Μιχαλόπουλος-Μπαρμπαρούσης-Σωτηρόπουλος,Νταλαγιώργος] εμφανίστηκαν πιασμένοι από τις συνεχόμενες προπονήσεις στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.
Η ΑΕΜ παρατάχθηκε στο ματς με 4-2-3-1.και  ο Θοδωρος Λαυράνος  άρχισε τον αγώνα με τους: Δουλιώτη Α.[τερμ.],τους Πέκεζ-Ζαχαράκη [κεντρικό αμυντικό δίδυμο], τους Πασπαλιάρη Γιάν[δεξ.μπάκ],Θεοδωρίδη [αρ.μπάκ],,τους Νικολόπουλο και Χαντζή  [αμυντικά χαφ], Διαμαντόπουλο Γρ.και Γαβρίνα [στά ακρα της επίθεσης],τον Βαβάτσικο [επιτελικό μέσο] και τον Βαγ.Γκάτση στην κορυφή της επίθεσης.
Ο προπονητής της ΑΕΜ  χρησιμοποίησε όλους τους  παίκτες που είχε στην διάθεση του, δοκιμάζοντας πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του ματς,πάντως θα πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα  γιατι είδαμε  πολλά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, κάκιστη κυκλοφορία μπάλας και με μεγάλο πρόβλημα στη μεσοαμυντική λειτουργία πης.
Η ομάδα της ΑΕΜ θα είναι σίγουρα διαφορετική ομάδα όταν θα αγωνιστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο φετινό ρόστερ της ενώ τα φιλικά παιχνίδια αυτή την εποχή είναι για τους προπονητές. Να κάνουν πειράματα, να δοκιμάζουν σχήματα και τακτικές και να  βγάζουν τα συμπεράσματά τους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων τους.,και το τελευταίο που μετράει είναι τα αποτελέσματα.
Στο αγώνα στο Δοκίμι η ΑΕΜ πήρε και τα θετικά μηνύματα που εχει να κάνει με την εφεση στο σκοράρισμα του έμπειρου Γκάτση Θ., τις πλαγιοκοπήσεις των Βαβάτσικου-Γαβρίνα , και την καλή παρουσία του 18χρονου Πασπαλιάρη Γιάν, με πολλές δυνάμεις ,ταχύτητα, και με άψογη τεχνική βοηθούσε πολύ και στον επιθετικό τομέα, θετικό ντεμπόυτο του 16χρονου Χαντζή στο α΄ημίχρονο όπως  εξαιρετικός ήταν και στο β΄ημίχρονο ο 16χρονος Κ. Λένης,που ταλαιπώρησε πολλές φορές την άμυνα των γηπεδούχων.
Στο 5΄απο σέντρα -σούτ του Γαβρίνα ο Γκάτσης με κοντινή προβολή κάνει το 0-1
Στο 22΄μετά απο ολάθος στην άμυνα της ΑΕΜ[λάθος πάσα αμυντικού] ο Αλαφανιώτης με ωραίο διαγώνιο σούτ στην απέναντι γωνία του Δουλιώτη ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 60΄ο Κορομηλάς απέφυγε δύο αντιπάλους και απο το ύψος της περιοχής στέλνει την μπάλα στην γωνία του Κοντογiώργου και κάνει το 2-1.
Στο 75΄σε λάθος γύρισμα αμυντικού ο Βαγ.Γκάτσης αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα με  σούτ κάνει το 2-2 και ένω η ΑΕΜ πίεζε και δημιουργούσε ευκαιρίες για να πάρει την φιλική νίκη  στο 82΄σε μακρινή μπαλιά αμυντική αδράνεια των Θεοδωρίδη-Διαμαντόπουλου Χ.και του τερματοφύλακα Κοντογiώργου πετάγεται ο Ζαχαράκης ΄΄τσιμπάει΄΄ την μπάλα με κεφαλιά και κάνει το τελικό 3-2
Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν για την ΑΕΜ και οι Κοντογιώργος,Διαμαντόπουλος Χ.,Βαλής Μ.,Αυτζής Ι.,Λένης Κ.,Ρούσσης Π.,Ακρίδας Ζ.,Αλεξανδρής Κ.

 Πολλοί φίλοι και γονείς της ΑΕΜ παρακολούθησαν τον αγώνα,ενώ στην φωτογραφία διακρίνεται αριστερά και ο πατέρας του προπονητή της ΑΕΜ Αντώνης Λαυράνος










 και ο νέος διοικητικός παράγοντας της ΑΕΜ Αντώνης Παππάς στο γήπεδο αρχηγός της Μεσολογγίτικης αποστολής στο Δοκίμι..







Πολλά περιμένει φέτος η ΑΕΜ απο τους Βαβάτσικο Κ.-Γκάτση Θ.,που θα είναι το βαρύ πυροβολικό στην επιθετική γραμμή....