Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρωταθλητής Νέων στην Football League ο Αχαρναϊκός

Το πρωτάθλημα Νέων της Football League πανηγυρίζει η ομάδα του Αχαρναϊκού, που επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μάλιστα ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες.




Πρωταθλητής Νέων αναδείχθηκε στην Football League, ο Αχαρναϊκός, μετά την νίκη του με 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, στον τελικό ανάμεσα στον πρωταθλητή του Βορρά και του Νότου.

Η ομάδα του Μενιδίου, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' με κεφαλιά του Ζωγράφου.

Στο 51' οι τυπικά γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αγγελίδη και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 με γκολ του Ζωγράφου στο 71'.

Μάλιστα, ο Αχαρναϊκός έμεινε και με 9 ποδοσφαιριστές, όταν οι Κιστάκης και Παπαδάκης είδαν στο 81' και στο 90΄αντίστοιχα δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αχαρναϊκός: Παναγόπουλος, Καλαμιώτης (60' Ιωακειμίδης), Κτιστάκης, Δημόπουλος, Μανάλης, Μιχαλακάκος (90' Λυμπερόπουλος), Κολονέλος (66' Σάλαρι), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (78' Καραγιαννίδης), Θεοδώρου (89' Πάπα), Αγγελίδης

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γεωργαντζάς, Πόποτας (40' Ζέρβας), Χύτας, Αδαμόπουλος, Καραγεώργος (82' Γεωργίου Γ.), Καραχάλιος, Θεοδωρόπουλος, Μπράχος (80' Πολύζος), Κανιούρας (54' Τζέτζερας), Μαυρίας, Παπαδημητρόπουλος
.football-academies.gr