Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η απόρριψη, η ανυπαρξία και το… δωράκι

Καμία τύχη, δεν είχε η απέλπιδα προσπάθεια των ομάδων που υποβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική να παραμείνουν στην κατηγορία μέσω της μη εφαρμογής του σχεδίου της αναδιάρθρωσης…




Η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής, λοιπόν, κατέθεσε ψήφισμα στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (6/6), με το οποίο πρότεινε να πέσουν μόνο δύο ομάδες από κάθε όμιλο και παράλληλα να της δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει στο Σώμα. Τελικά, διά στόματος Γιώργου Σαρρή, δεν έγινε απολύτως τίποτα, καθώς απορρίφθηκε το οτιδήποτε.

«Η αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής έγινε και με νομοθετική ρύθμιση από πέρσι και θα κριθεί στο τέλος της περιόδου 2015-16, όταν θα ολοκληρωθεί…», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που ανάγνωσε το αίτημα, το οποίο και απέρριψε.

Από εκεί και πέρα, ούτε καν ειπώθηκε το παραμικρό περί αναδιάρθρωσης στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή μη υποβιβασμού των ομάδων που έπεσαν από τη Β’ Εθνική φέτος.

Στο μεταξύ, εν ώρα Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ έφτασε φαξ στην Ομοσπονδία από τη ΓΓΑ, το οποίο ανέφερε πως θα υπάρξει επιχορήγηση 1,5 εκατ. ευρώ στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, αναφερόταν πως το 1,3 εκατ. θα πάει σε ερασιτεχνικά σωματεία απευθείας και τα 200.000 ευρώ στις ΕΠΣ.
grasidi.gr/