Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Προσοχή, οι γονείς προπονητές-μάνατζερ βλάπτουν σοβαρά την υγεία των παιδιών τους

Ποτέ ένας γονέας δεν πρέπει να ζητά από το παιδί του να κάνει στο ποδόσφαιρο ότι δεν μπόρεσε να κάνει αυτός...




Όλα όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς...

Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που τα γνωρίζουν όλα, είναι ο λεγόμενοι προπονητές της εξέδρας, βλέπουν με παρωπίδες, και είναι έτοιμοι να μαλώσουν με όποιον τολμήσει να έχει αντίθετη άποψη για τις ικανότητες του παιδιού τους στο ποδόσφαιρο...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει επεισόδια μεταξύ γονέων πατεράδων και μαμάδων σε παιχνίδια ακαδημιών. Δεν αναγνωρίζουν κανένα προπονητή με διαφορετική γνώμη για τις ικανότητες και την θέση που πρέπει να αγωνίζεται ο «ΜΕΣΙ» τους και αγνοούν το ένα και μοναδικό   "ότι ο καθρέπτης για τον ποδοσφαιριστή είναι μόνο το γήπεδο".

Αναζητούν μέσα από την ποδοσφαιρική καταξίωση του παιδιού τους, σε ερασιτεχνικό η επαγγελματικό επίπεδο οικονομικά οφέλη, για να σωθεί το παιδί τους και πολλές φορές και αυτοί οι ίδιοι.

Απαξιώνουν τις σπουδές του παιδιού τους, παρακολουθούν ώρες ατέλειωτες την προπόνηση του νέου "ΠΕΛΕ" και δεν προσέρχονται ούτε μια φορά στο σχολείο που φοιτά το παιδί τους να ρωτήσουν ένα καθηγητή, έστω και για τα μάτια του κόσμου, για την συμπεριφορά του και την πρόοδο του στα μαθήματα.

Ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο πολλές φορές λαδώνοντάς τον, που θα σπρώξει το παιδί τους με θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο, να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο γιατί είναι ο άνθρωπος "κλειδί" και έχει στο ποδόσφαιρο τις μεγάλες γνωριμίες.

Ο αμύητος στις συμφωνίες γονιός είναι πλέον ο πρόθυμος «πελάτης που ψάχνει και ψάχνεται» και γίνεται εύκολα «θύμα». και φαντάζεται να ανοίξει στο παιδί του διάπλατα την πόρτα του χρυσοφόρου κατά την γνώμη του ποδοσφαίρου.

Άρθρο που αποτυπώνει μέσα στις λιγοστές γραμμές του την αλήθεια που όλοι γνωρίζουμε...



Πηγή:sport-news24gr