Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας στο Άγιο όρος… και ο γιος του στην Μύκονο!

.


O πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρης  Μπαλαφούτης την περασμένη Παρασκευή έδωσε το παρών στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ στην Αθήνα και την επόμενη μέρα αναχώρησε για το Άγιο όρος παρέα με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναιγιαλείου Παναγιώτη Κουτρόπουλο,τον τέως ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαχριστόπουλο και τον τερματοφύλακα Αχιλλέα Κιτσάτη.
Μάλιστα η παρέα έβαλε το αυτοκίνητο μέσα στο Άγιο όρος αφού αρχικά πήγαν στην μονή Αγίου Παύλου όπου τους περίμενε ο αρχοντάρης Γρηγόριος και του παρέδωσαν πράγματα για τις ανάγκες της μονής.  Διανυκτέρευσαν επίσης στην μονή Ιβήρων αλλά και στην σκήτη Καψοκαλύβια . ο πρόεδρος της Ένωσης επέστρεψε την Τετάρτη στην Πάτρα και αμέσως πήγε στην συνάντηση με τα σωματεία για την νέα Β κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ημέρες που ο Δημήτρης Μπαλαφούτης ήταν στο  Άγιο όρος , ο γιος του Στάθης πήγε με τους φίλους του στην Μύκονο! Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ξέφυγε  λίγες ημέρες από τις φοιτητικές υποχρεώσεις και πήγε στο νησί των ανέμων!

πηγή: εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ