Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν πήρε αυτό που άξιζε στη Βάρδα η ΑΕΜ

ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Μεσολογγίου 2-1
Την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την έβαζε ακόμα καλύτερα στην διεκδίκηση για την παραμονή, απώλεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Βάρδα η ΑΕ Μεσολογγίου.



Η ομάδα του Μεσολογγίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, η πρώτη καλή ευκαιρία όμως θα έρθει για τους γηπεδούχους στο 10΄, όταν σουτ του Τσουκαλά θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη και θα απομακρυνθεί.
Στο 25΄θα έρθει το γκοοολ για την ΑΕΜ, όμορφη ατομική προσπάθεια του Μιχαλόπουλου σουτ και 0-1.
Οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33΄θα έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, σουτ του Βραχνή θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά της μπάλας ο Τσουκαλάς με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1.
Στο 43΄ θα έχουμε τον σοβαρό τραυματισμό του Μπαλαούρα για την ΑΕΜ (εξάρθρωση ωμοπλάτης), στην θέση του θα περάσει ο Θεοδωρίδης.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και το 46΄θα έχουμε ακόμα μια αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Ανυφαντή (τράβηγμα) θα περάσει ο Αρώνης.
Στο 47΄ και στο 68΄ η ΑΕΜ θα χάσει δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Νάκο.
Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θα έρθει για ακόμα μια φορά να επιβεβαιωθεί, δεν βάζεις γκολ θα φας γκολ, στο 85 η «χρυσή» αλλαγή για τον ΠΑΟ Βάρδας, ο Ντεντόπουλος, να σκοράρει.
Συγκεκριμένα ο Σκοτζάϊ έκανε την σέντρα αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ και ο Ντεντόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 2-1.
Όλα αυτά σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που έγινε κάτω από συνεχή βροχή, ενώ η μπάλα στην επανάληψη ανεβοκατέβαινε και θύμιζε «ρώσικη ρουλέτα», αφού και οι δύο ομάδες έχαναν ευκαιρίες.
Με προβλήματα  η διαιτησία του Σωσώνη από την Φθιώτιδα.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ : Καπετανάκης, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσολόπουλος (65΄Σκοτζάϊ), Βραχνής, Δ. Τσουκαλάς, Πολίτης, Ανδριέλος, Μπισμπάρδης (46΄ Ντεντόπουλος), Γραμματικόπουλος, Π. Τσουκαλάς (61΄Πασπαλιάρης)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : Δουλιώτης, Μπαλαούρας (43΄Θεοδωρίδης), Ανυφαντής (46΄ Αρώνης), Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (65΄Σαραντόπουλος), Φιλάϊ, Τσιούνης, Νάκος, Μεταξούλης
ΥΓ. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, παιχνίδι δίχως αύριο αυτό που ακολουθει κόντρα στην Καλαμάτα για την ΑΕΜ, με την νίκη να είναι το μόνο ζητούμενο ώστε η ομάδα να παραμείνει στην διεκδίκηση για σωτηρία.
*Άτυχος στάθηκε ο Μπαλαούρας που αντικαταστάθηκε πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς έπαθε εξάρθρωση ωμοπλάτης, σε εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού έδειξαν ότι δεν έχει πειραχτεί κάτι, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να εξεταστή και από τον γιατρό της ομάδας.
*Άψογη η φιλοξενία των ανθρώπων της Βάρδας προς την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο που ακολουθησε την ομάδα.
Μιχάλης Δημητρίου
.aitosports.gr