Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μοναδική εμπειρία για τους «μικρούς» του ΓΟΜ

 Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων  προς τιμήν  του πολιούχου Αγ. Γεώργιου διοργανώθηκε στην γραφική Αράχωβα φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΚΟ ARSENAL SOCCER SCHOOL ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ που αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές γεν.1997-98-99.



 Εντυπωσιακοί οι πιτσιρικάδες των δύο ομάδων πρόσφεραν ωραίο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν  τον αγώνα, παίζοντας  πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
Το ποδόσφαιρο ήταν ο νικητής της αναμέτρησης της Αράχωβας καθώς οι δύο ομάδες είχαν έντονα τα χαρακτηριστικά του γρήγορου ρυθμού, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές καλές ευκαιρίες που έχασαν αμφότερες και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.
Μόλις στο 1΄σε κόρνερ του Βρέττα ο Αυτζής με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι,
Στο 61΄και στο 65΄σε αμυντική αδράνεια των παικτών του ΓΟΜ οι τυπικά γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Η Μεσολογγίτικη ομάδα με αντεπίθεση διαρκείας στην συνέχεια με γκόλ του Αλεξανδρή Κ. στο 77΄με τεχνικό σούτ στην απέναντι γωνία μειώνει σε 2-1.
Στο 81΄μετά απο ωραία εναλλαγή της μπάλας οι παίκτες του ΓΟΜ με τον Διαμαντόπουλο Χ.,ισοφαρίζει σε 2-2.
Στο 85΄σε ασίστ του Διαμαντόπουλου Χ.,ο Ακρίδας Ζ.  με διαγώνιο σούτ κάνει το 2-3.Αξίζει ακόμη να σημειωθεί το πολύ καλό κλίμα και κυρίως η αθλητική συμπεριφορά μέσα στην οποία διεξήχθη ο αγώνας,
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Λαχανάς Θ.[46΄Καίσαρης Χ.,72΄Αντωνόπουλος Γ.],Μπλαχούρας Π.,Βαλής Μ.[70΄Αλεξανδρής Κ.],Τάσσος Π.,Διαμαντόπουλος Χ.,Ντρούκας Αθ.,Βρέττας Δ.[67΄Καλαμάκης Κ.],Χατζής Δ.,Μπεκιράι Ε.[46΄Ακρίδας Ζ.],Αυτζής Ι.,Καβαλλάρης Δ.