Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νέος προπονητής του Χαϊδαρίου ο Γιώργος Ασπρογέρακας

.


Μετά την αποπομπη του Κ. Αρζένη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Χαϊδαρίου η διοικηση του συλλόγου εμπιστεύτηκε την τύχη της ομάδας εν όψη των δύσκολων αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ εθνική στον Γιώργο Ασπρογέρακα (με βοηθό του τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστη της ομάδας Μάξιμο Κατικαρίδη). Ο Γ. Ασπγερακας από την αρχή της περιόδου ανηκει στο τεχνικό τιμ και μέχρι πρότινος υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας,έχει θητεύσει ως προπονητής και βοηθός προπονητή σε Παναχαϊκή[Νέων], Κερατσίνι, Βύζα, ΑΕ Μεσολογγίου, Αρη Αιτωλικού, Τηλυκράτη, ενώ στις ακαδημίες ποδοσφαίρου που έχει στο Νεοχώρι  Μεσολόγγιου, έχει αναδείξει παίχτες όπως οι Φούντας της ΑΕΚ και Μεταξούλης, Μπακάκης του Παναιτωλικού και τωρα ΑΕΚ.
Στο grasidi.gr ο νέος τεχνικός του Χαϊδαρίου δήλωσε οτι αυτό που θα επιδιώξει είναι η αλλαγη στον τρόπο λειτουργίας τεχνικών συστημάτων της ομάδας, πειθαρχεία και φυσική κατάσταση. Οι νεαροί ποδοσφαιριστες της ομάδας μου έχουν να προσφέρουν πολλά στο ποδοσφαιρο, πιστεύω σε αυτούς γιατί το ταλέντο σε αυτή την φετινή ομάδα περισσεύει!.
Έχουμε να δώσουμε δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες όπως ο Εθνικός με ιστορία κόσμο άλλα και πολύ καλή ομάδα φέτος, επίσης και ο Περυθραϊκός που μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή του πορεία σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή να μου εμπιστευθεί την ομάδα αυτή την εποχή ,και να καλέσω τον κόσμο του Χαϊδαρίου να είναι στο πλευρό μας και ειδικότερα στα νέα παιδιά της ομάδας μας που είναι στην πλειοψηφία τους παιδιά από τις ακαδημίες του Χαϊδαρίου.
grasidi.gr