Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρωταθλητές ξανά!!!!

 Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ΑΕΜ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων στον 1ον Ομιλο,αφού πέρασε και απο το Αντίρριο νικώντας τον τοπικό Ατρόμητο με 4-0,και τερμάτισε στην 1η θέση αήττητη και με  μοναδική απώλεια βαθμών,  μιά ισοπαλία με τον συντοπίτη Ηρακλή.




Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η ΑΕΜ προηγήθηκε γρήγορα με 0-3 με χατ-τρίκ του  πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Παν. Ρούσση πού έφθασε στο φετινό πρωτάθλημα τα 33γκόλ.
Ο ταλαντούχος παίκτης σκόραρε στο 1΄΄,14΄,27΄απέναντι στην μαχητική γηπεδούχο ομάδα.Ο νεοσελθών Σπ.Παππάς  στο 55΄με μακρινό σούτ διαμόρφωσε το τελικό  0-4.
Στο 33΄οι γηπεδούχοι σε κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Λινάρδου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο Βασ. Λιόνας.
Τα πανηγύρια μετά το τέλος του αγώνα ήταν φυσικά έξαλλα,για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ..
Ατρόμητος Αντιρρίου...Γεωργιάδης,Μαστροκώστας Σ.,Παλιωράκης,Καλαβρουζιώτης Χ.,Δημόπουλος Κ.,Χρυσανθόπουλος,Μέντζας,Πλυταριάς,Πατογιάννης,Αρβανίτης[αγωνίστηκαν ακόμη.....Καργκάνας,Δημόπουλος Π.,Τσουκαλάς,Ράμμος,Μαστροκώστας Κ.]

Α.Ε.Μεσολογγίου...Λινάρδος,Ρήγας[57΄Αντωνόπουλος Γ.],Μπούλης Ελ.,Γιαννόπουλος Α.,Τάσσος Π.,Αλεξανδρής,Ακρίδας Ζ.,Ματσίγκας[55΄Παππάς Σ.],Ρούσσης Π.,Σταμάτης Κ.[57΄Διαμαντόπουλος Ι.],Καλαμάκης Κ.[51΄Ράπτης Κ.]