Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επική ανατροπή στις καθυστερήσεις η Α.Ε.Μεσολογγίου....



Ζωντανή με ανατροπή στις καθυστερήσεις η Α.Ε.Μ.



Μεχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η ΑΕΜ μας είχε συνηθίσει στην απώλεια πολύτιμων βαθμών στις καθυστερήσεις των αγώνων, σήμερα στον αγώνα ΄΄ζωής η θανάτου΄΄ με την Κόρινθο,της χαμογέλασε η τύχη που σε πολλές περιπτώσεις της είχε γυρίσει την πλάτη και πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο απο την μαχητική και άλλοτε κραταιά ομάδα της Κορινθίας  με 2-1.
Πάντως  οι παίκτες της ΑΕΜ δεν ανταποκριθήκανε για ακόμη μία φορά στις συνθήκες του παιχνιδιού, σε σημεία καθοριστικά που θα  έδιναν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.Δείξαμε πολύ λίγοι, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορώ να κρύβομαι. Δεν δείξανε το χαρακτήρα που έπρεπε, όχι μόνο σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο  εντός έδρας ματς
Για αυτό  πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν γρήγορα την βαθμολογική θέση της ομάδας και να πιστέψουν οτι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Χωρίς να έχει απειληθεί ιδιαίτερα η ΑΕΜ  βρέθηκε πίσω στο σκορ,και  οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν και πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη τους αφού  πολλοι παίκτες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα ,παρόλα αυτά δύο γεγονότα λειτούργησαν σαν ΄΄ηλεκτροσόκ΄΄,απο την μία η διακοπή του αγώνα απο τον διαιτητή Κατσικογιάννη για να γίνουν συστάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΜ,και η αποβολή του αρχηγού Π. Δενδρινού ήταν το έναυσμα για αντεπίθεση πού έφερε και την μεγάλη ανατροπή που κρατά ζωντανή την ΑΕΜ στο κυνήγι της παραμονής.
Μετά την φυγή του Δ. Σκούνα στο πάγκο χρέη προπονητή έκαναΝ οι Πετσίνης  Γ. και Χρήστου Γ.
Tα γκόλ του αγώνα...
16΄γκολ για τον ΠΑΣ Κορίνθου  μετά απο  ατομική ενέργεια από τον Μπεχλή που απέφυγε τείς αντιπάλους και με  σουτ  κανει  0-1.
96΄αποβολή με απέυθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση φιλάθλου για τον αρχηγό της ΑΕΜ Π.Δενδρινού.
99΄γκολ για την ΑΕΜ, σε  σέντρα από δεξιά του Φιλάι στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Τσιούνη και 1-1, μέσα σε εξαλλους  πανηγυρισμούς.

105΄γκόλ  για την ΑΕΜ,  γέμισμα από τον  κορυφαίο παίκτη  της ΑΕΜ Ανυφαντή στην αντίπαλη περιοχή,  παίρνει την πρώτη κεφαλιά ο προωθημένος  Λίτσος που θα βρει  τον Μιχαλόπουλο, κεφαλιά του τελευταίου και 2-1  λυτρώνοντας τον κόσμο στις κερκίδες και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς τελείωσε ο αγώνας με το .Χιτσκοκικό φινάλε
Διαιτητής του αγώνα ο Κατσικογιάννης,με βοηθούς τους Καραλή , Σιαμέτη, ολοι του συνδέσμου Ηπείρου και ήταν πολύ καλοί...

ΑΕ Μεσολογγίου: ..... Ζέρβας Δ, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης Α., Λίτσος, Δενδρινός  Π., Μεταξούλης (53΄Μιχαλόπουλος), Αρώνης (65΄Φιλάι), Τσιούνης, Νάκος (91΄Ζέρβας Ν), Σαραντόπουλος Α

ΠΑΣ Κορίνθου:.... Κόντης, Κουλός Γ., Ντερτιλής, Τσάτσος, Τζωρμπατζίδης, Χαρίτος, Μπεχλής (55΄Διαμαντόπουλος), Τσίτσης, Καφαντάρης, Κερμενίδης (70΄Λούβρης), Αμπαδιωτάκης (91΄Καρβούνης).


Ζωντανή με ανατροπή στις καθυστερήσεις η