Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ-Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....Ο πιο έμπειρος και πιο τυχερός κέρδισε

 Η νεανική ομάδα του ΓΟΜ  παρότι πραγματοποίησε μία απο τις  καλύτερες φετινές της εμφάνισεις  ως τώρα, ηττήθηκε  από την έμπειρη ομάδα του Τρικόρφου με 1-0.



Στο γήπεδο Ξηροπήγαδου δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο τυχερή και αυτή ήταν η γηπεδούχος ομάδα που ειδικά στο β΄ημίχρονο δέχτηκε μεγάλη πίεση απο την φιλοξενούμενη ομάδα αλλά πότε ο καταπληκτικός τερματοφύλακας,πότε οι αμυντικοί ,και πότε η αστοχία των φιλοξενούμενων στο τέλος πήρε μια σπουδαία νίκη  απέναντι απο μιά πολύ καλή ομάδα.
Το α΄ημίχρονο ήταν ισοροπημένο  με την Α.Ε.Τρικόρφου να απειλεί την εστία του Λαχανά κυρίως με μακρινά σούτ των Πετσίνη και του Κανέλλου Χ.,η με στημένες φάσεις ,αντίθετα ο ΓΟΜ ,είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και  έβγαινε  πιό καλά μπροστά με τον 15χρονο Αυτζή Ι. να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στον χώρο του κέντρου,μαζί με τον Αγ. Μπαλαμπάνη που επέστρεψε στην 11αδα μετά τον τραυματισμό του.
Στο β΄ημίχρονο και ειδικά μετά τις δύο αλλαγές  ο ΓΟΜ σταδιακά ανέβασε στροφές και μέχρι το τελευταίο λεπτό κατάφερε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του και πίεσε ασφυχτικά την ομάδα του Γ.Πελέκη ,χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του σκόρ.
Το φίλμ του αγώνα...
1΄ατομική ενέργεια και γύρισμα του Αχτύπη στον Αυτζή που σουτάρει για να αποκρούσει ο Κανέλος Δ.
10΄σέ σέντρα του Κανέλου Χ. ο Παπακωστόπουλος  με κοντινή κεφαλιά αστοχεί.
27΄καταπληκτική ασίστ του Αυτζή ο Νικολακόπουλος με διαγώνιο σούτ πετυχαίνει γκόλ που κακώς ακυρώθηκε με εσφαλμένη υπόδειξη  του Ελευθεράτου σαν οφσαίντ του σκόρερ.
30΄μακρινό σούτ του Πετσίνη αποκρούει σε κόρνερ ο Λαχανάς.
37΄ωραίος συνδυασμός των νεαρών Λενη-Ντρούκα γύρισμα του τελευταίου αποκρούει προ του Νικολακόπουλου ο Κανέλλος Δ.
39΄νέο μακρινό σούτ του Πετσίνη αποκρούει σε κόρνερ ο Λαχανάς
40΄  ΓΚΟΛ....εκτελεί το κόρνερ ο Γιαβρούτας αποκρούει ο Λαχανάς και ο προωθημένος Μυτιλήνης με κοντινό σούτ κάνει το 1-0.
54΄καταπληκτικό σουτ του Λένη και ο Κανέλλος πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα στην γωνία διώχνωντας με υπερένταση σε κόρνερ.
65΄σε σούτ του Κουντούρη ο Κανέλος αποκρούει.
69΄νέα ευκαιρία με τον Κουντούρη που απο καλή θέση σουτάρει άουτ.72΄σε πάσα του Παπαναστασίου ο Αχτύπης απο κοντά μικήθηκε απο τον Κανέλλο.
80΄μεγάλη ευκαιρία για τον ΓΟΜ όταν ο Κουντούρης προσπάθησε να τελειώσει μόνος του την φάση και δεν πασσάρει στους ξεμαρκάριστους Αχτύπη-Αυτζή.
88' σε μακρινή μπαλιά του Διαμαντόπουλου σούτ του Κουντούρη κτυπά σε σώμα αμυντικού και φεύγει μόλις κόρνερ.
90. σε σέντρα του Μπλαχούρα εντυπωσιακό ΄΄ανάποδο ψαλίδι του Κουντούρη αποκρούει ενστικτωδώς ο Κανέλος με τα πόδια.
91΄πάλι στην μονομαχία Κουντούρη -Κανέλλου Δ. ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε νικητής διώχνωντας σε κόρνερ.
93΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων με διαδοχικά σούτ να αποκρούουν η ο τερματοφύλακας η οι αμυντικοί ,γυριστό σούτ του Μπλαχούρα κεφαλιά απο 2μ. του Παπαναστασίου στο δοκάρι..!!!!
Καλή η διαιτησία των Μποτίνη,Τσιλίκα ,ενώ ο Ελευθεράτος χρεώνεται την λάθος υπόδειξη στο γκόλ που ακυρώθηκε στο 27.
Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ...Κανέλλος Δ.,Κυρίτσης,Μυτιλήνης Κ.,Μυλωνάς,Παπαδόπουλος Ε.,Παπακωστόπουλος,Γιαβρούτας,Δημητρόπουλος Α.[70΄Παπαδόπουλος Ν.],Κυρίτσης Γ.,Κανέλλος Χ.,Πετσίνης
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς,Μπλαχούρας ,Καραούλης,Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Αχτύπης Κ.,Λένης [55΄Κουντούρης],Χατζής Δ.,Ντρούκας Α.[λ.τρ.83΄Σακαρέλος Γ.],Αυτζής Ι.,Νικολακόπουλος [61΄Παπαναστασίου Χαρ.]