Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κυπελλούχος ΕΠΣΝΑ ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι τον Παναιτωλικό  4-3 που αγωνίστηκε στη διοργάνωση με την ομάδα Κ20.

Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια τελείωσε χωρίς γκολ, αλλά σημειώθηκαν τέσσερα στην παράταση. Ο Ναυπακτιακός, που είχε δοκάρι στο 17 με τον Καζανά, πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 94’. Από μπαλιά του Μικελάτου ο Ψυχογιός με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 107’ ο Κωστακιώτης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για τον Παναιτωλικό. Ο Ψυχογιός με διαγώνιο σουτ στο 114’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Όμως στο τελευταίο λεπτό της ημίωρης παράτασης ο Ζαρκάδας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2, οδηγώντας τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο σημείο εκείνο, όπως είχε γίνει νωρίτερα με τον Κοζάκη (94’) και τον Γεωργακόπουλο (102’).
Η σειρά των πέναλτι:
Ζαχαρόπουλος δοκάρι
Κοντογιάννης Ι. 1-0
Καραγιάννης 1-1
Σιώρος απόκρουση
Θεοχάρης 1-2
Μωραΐτης 2-2
Καζανάς 2-3
Βασιλάρης 3-3
Καρτσακλής 3-4
Κωστακιώτης απόκρουση
Στην έναρξη του τελικού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Αντώνη Κουγιαννού, που έφυγε πρόωρα απ’ τη ζωή σε ηλικία 21 ετών, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Χαντάκιας, Καραλής (82’ Σιώρος), Δημουλάς, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος (100’ Μωραΐτης), Κωστακιώτης, Βασιλάρης, Κολοκοτρώνης, Ζαρκάδας, Καμμένος (46’ Κοντογιάννης).
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Πετσίνης, Καραγιάννης, Καζανάς, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σταυρόπουλος (80’ Μπράνης), Θανασιός, Ψυχογιός, Μικελάτος (117’ Καρτσακλής), Καλαβρουζιώτης (86’ Αδραχτάς).
Φωτό panetolikos.gr


23456789101112.
.agrinionews.gr