Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χαρ. Τρικούπης-Αίολος Αστακού-80-63

Σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου. η ομάδα του Χαρ. Τρικούπη , σήμερα,έδειξε τα δόντια της ισοπεδώνοντας τον Αίολο Αστακού με σκορ 80-63. Οι παίκτες του κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ και με τη βοήθεια του συγκλονιστικού κόσμου μας κυριάρχησαν ολοκληρωτικά μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι έγινε ρεκόρ προσέλευσης  αφού υπολογίζεται ότι το παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι, 100 εκ των οποίων φίλοι των φιλοξενουμένων.



Στο αγωνιστικό κομμάτι η  Μεσολογγίτικη ομάδα  ξεκίνησε εντυπωσιακά και παρά την αρχική αστοχία βρήκε ρυθμό και κατάφερε να κλείσει το δεκάλεπτο προηγούμενη με 11 πόντους (25-14) με τρίποντο buzzer beater του Τσεκλένη.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με αιχμή του δόρατος τον πολύ καλό Αγγελόπουλο , ροκάνισαν τη διαφορά και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με τρίποντο του Πανάρα (34-35). Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο διακόπηκε καθώς η ερειστική συμπεριφορά του Σταμόπουλου των φιλοξενουμένων (έκανε συνεχώς χειρονομίες στον κόσμο που παρακολουθούσε) οδήγησε σε ένταση στην κερκίδα. Με την επανέναρξη του παιχνιδιού η ομάδα  του Χαρ. Τρικούπη  κατάφερε να πάρει ξανά βραχεία κεφαλή (42-39) με τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η  γηπεδούχος ομάδα έδειξε "μέταλλο" και πάθος για τη νίκη και με ένα επι μέρους 11-0  ανέβασε τη διαφορά στους 14 πόντους , παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα νίκης. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν κουρασμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό και δεν κατάφεραν να μειώσουν κι έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα του Χαρ. Τρικούπη προηγούμενη 14 πόντους (64-50).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο κι αυτή ήταν η  Μεσολογγίτικη ομάδα . Καθολική υπεροχή σε όλους τους τομείς. Το τελικό  80-63 κρίνεται απολύτως δίκαιο καθώς η ομάδα  του Μεσολογγίου  δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο του Μεσολογγίου για την εξαιρετική του παρουσία και την ψυχραιμία που επέδειξε στις προκλήσεις του Σταμόπουλου. Έχουμε ήθος , έχουμε δύναμη .....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....
Χ.Τρικούπης (Μούτσιος): Ιωάννου 17(1), Μπερερής 7(1), Γατσούλης 12(4), Σταμούλης, Σταυρόπουλος 19, Πουρνάρας, Τσεκλένης 15(1), Μπιτίνης 7, Μπανάρας, Δημητρόπουλος, Καραντινός 3(1), Κολοβάκης
trikoupisbc.gr