Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΕ Καραϊσκάκης: Απαραδεκτη φιλοξενία απο ΑΕ Ερμιονίδα!!!

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την υποδοχή που επιφυλάχθηκε στην αποστολή της ομάδας από τους ανθρώπους της Α.Ε. Ερμιονίδας εξέδωσε η διοίκηση της Α.Ε. Καραϊσκάκης.



Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου την Κυριακή (9/3) και μία ημέρα αργότερα οι Αρτινοί εξέφρασαν παράπονα για τη φιλοξενία, ενώ κάνουν λόγο για επίθεση στον πρόεδρο της ομάδας Κωνσταντίνο Τάτση από οπαδούς των γηπεδούχων.
Η ανακοίνωση: «Κάνουμε γνωστό σε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας της Ένωσης Ερμιονίδας ήταν η χειρότερη από όλες τις έδρες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα στη λήξη του αγώνα μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών της Ερμιονίδας να κάνει επίθεση στον αυτοκίνητου του προέδρου της Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, κ. Τάτση Κωνσταντίνο, ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν η οικογένειά του. Και όχι μόνο αυτό φίλαθλος της Ερμιονίδας δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να αρπάξει το τάμπλετ που βρισκόταν μέσα σε αυτό, ευτυχώς όμως η Αστυνομία, που οφείλουμε να πούμε ότι δεν προστάτεψε τους περίπου 20 οπαδούς της ομάδας μας που ταξίδεψαν από την Άρτα και από την Αθήνα, κατάφερε να συλλάβει τον δράστη και να τον οδηγήσει στον εισαγγελέα.
Τέλος ας θυμίσουμε στη διοίκηση της Ερμιονίδας, ότι όταν ήρθαν στην Άρτα η φιλοξενία μας ήταν άψογη, κάτι που ομολόγησαν και οι ίδιοι. Να γνωρίζουν όμως ότι με αυτές τις συμπεριφορές δεν προάγουν το ποδόσφαιρο, αλλά απεναντίας το υποβαθμίζουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ».
grasidi.gr