Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καταγγελίες από την Κόρινθο για τα όσα έγιναν στο ματς με την Αχαϊκή!

Για το επεισοδιακό παιχνίδι με την Αχαϊκή τοποθετήθηκε επίσημα η Κόρινθος, η οποία με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζει, συμπεριφορά μέρους των ανθρώπων των γηπεδούχων.



Η διοίκηση της «Μπάρτσα» μιλά για μια σειρά από επιθέσεις που δέχτηκαν τόσο μέλη τις διοίκησης όσο και ποδοσφαιριστές και καταλήγει τονίζοντας πως «είναι απαράδεκτο εν έτει 2014 να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά μέρους των ανθρώπων της Αχαϊκής και συγκεκριμένα του γενικού αρχηγού της Αχαϊκής κ. Βασίλη Καρβουνιάρη, ο οποίος ήταν ο ηθικός αυτουργός των όσων συνέβησαν κατά του γεν. γραμματέα της ομάδας μας Γιώργου Φουρναράκη, ο οποίος δέχθηκε επίσης επίθεση από τον πρόεδρο κ. Νιφόρα και τον ποδοσφαιριστή κ. Λαμπρόπουλο.
Οι συγκεκριμένοι κύριοι προσπάθησαν αρκετές φορές αναίτια να απαγορεύσουν την είσοδο στον κ. Φουρναράκη στον αγωνιστικό χώρο όπως επίσης δεν μπορούσε να μετακινηθεί ούτε και προς στην κερκίδα, ενώ στο ημίχρονο οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πετούσαν αντικείμενα, μπουκάλια και καφέδες προς τους φιλάθλους της Κορίνθου, θέλοντας και να κινηθούν και προς το μέρος τους. Επίσης η γραμματέας της ομάδας της Κορίνθου δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο κ. Νιφόρα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα κάτι ανάλογο έκανε και ο προπονητής της Αχαϊκής κ. Καραπίτσος στον τερματοφύλακα Αρχοντάκη, συμπεριφορές που δεν τιμούν το ιστορικό σωματείο της Αχαϊκής. Όσον αφορά την αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο γήπεδο, εκτός του ίδιου του αστυνομικού διευθυντή κ. Σταθόπουλου, οι υπόλοιποι δεν απέτρεψαν ως όφειλαν τα ανωτέρω.
Ο κ. Φουρναράκης μετά την επίθεσή που δέχθηκε μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αχαΐας στην Πάτρα, για να μην κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα, χωρίς να προβεί και σε μηνύσεις μάλιστα, καθώς θεωρεί ότι τα παιχνίδια κερδίζονται εντός αγωνιστικού χώρου. Επίσης να αναφερθούμε και στη διαιτησία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, η οποία, εκτός από το καταφανέστατο πέναλτι εις βάρος του Καφαντάρη που δεν υπέδειξε, ανέχθηκε και τα αντιαθλητικά χτυπήματα των αντιπάλων, ένα από αυτά μάλιστα έστειλε στο νοσοκομείο τον ποδοσφαιριστή της Κορίνθου Ντερτιλή.
Θέλουμε ως διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ να ευχαριστήσουμε ειλικρινά τον φροντιστή της Αχαϊκής, ο οποίος μάλιστα μετέφερε με το προσωπικό του όχημα τον ποδοσφαιριστή μας Ντερτιλή στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τέλος θα θέλαμε να "ευχαριστήσουμε" τους ανθρώπους της Αχαϊκής, για την φιλοξενία τους και να αναφέρουμε ότι ποτέ μην προδικάζεις πράγματα, καθώς η ζωή έχει γυρίσματα. Είναι απαράδεκτο εν έτει 2014 να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές. Η Κόρινθος δεν έχει εμπλακεί ουδέποτε σε τέτοιες καταστάσεις και για αυτό είναι ιστορικό σωματείο».
grasidi.gr/