Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Ακαδημία επιβλήθηκε της Ενωσης Ευηνοχωρίου και καπάρωσε την πρώτη θέση

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2 – 1




Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπυ με την Ένωση Ευηνοχωρίου που έγινε σήμερα το πρωί 9-3-2014 στο Ενωσιακό Θ. Πασσιόπουλος παρουσία εκατοντάδων θεατών.

Η νίκη ήταν στόχος και των δύο ομάδων αφού η Ακαδημία “καθάριζε” την πρωτιά ενώ η Ένωση θα πλησίαζε τους τρείς βαθμούς και όλα θα ήταν ανοιχτά για την υπόθεση τίτλος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές τα μαρκαρίσματα δεν επέτρεπαν πολυτέλειες , οι άμυνες δεν κυνδύνευσαν αφού έγιναν όλα κι όλα 2 σουτ για την Ένωση (28΄, 29΄) και ένα για την Ακαδημία (30΄) που δεν ανησύχησαν τους τερματοφύλακες ιδιαίτερα.

Όμως στις καθυστερήσεις του Α΄ ημιχρόνου και σε κόρνερ του κράνη ο Τόλης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του(αυτογκόλ) και το 1-0.

Το Β΄ ημίχρονο είχαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες άλλα δυο γκολ δυο δοκάρια και πολλές κίτρινες.

Στο 50΄επέλαση του Πασπαλιάρη ο οποίος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, καθαρό πέναλτι και ο Παπουτσόπουλος κάνει το 2-0.

Η Ένωση αντέδρασε άμεσα έτσι στο 54΄ απ φάουλ του Κανταρέλου ύστερα από σύγχυση ο Κωνσταντάρας Δ. με σουτ μειώνει σε 2-1 και στο 57΄ φάουλ από τον Βλαχογιάννη ο Μπράτσικας αρχικά και το δοκάρι στην συνέχεια αποσοβούν την ισοφάριση.

Στο 63΄ νέο σουτ του Βλαχογιάννη αποκρούει δύσκολα ο Μπράτσικας.

Στο 77΄απίστευτη ευκαιρία για την Ακαδημία αφού ο Ρισβάς περνά και τον Δασκαλάκη αλλά πλασάρει πάνω στον Κωνσταντάρα που κάλυπτε την άδεια εστία.

Στο 80΄κόρνερ του Κράνη κεφαλιά του Μαντέλου η μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια αουτ.

Στο 87΄σόλο από τον Μαντέλο Χρ. περνά τον τερματοφύλακα Δασκαλάκη αλλά ο Σχώρης τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή.

Στο 90΄ο Κράνης φεύγει μόνος του αλλά ο Δασκαλάκης με αυτοθυσία πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει που ήταν και η τελευταία φάση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για την συμπεριφορά τους αφού έγιναν σκληρές μονομαχίες αλλά σε αθλητικά πλαίσια και στο τέλος έφυγαν όλοι μαζί δίνοντας μαθήματα ήθους.

καλή η διαιτησία των : Ματσούκα Μιχ., Ροδάτου Γερ. και Καλύβα Κ.

Διακρίθηκαν για την Ακαδημία : Πασπαλιάρης Ι., Μαντέλος Χ., Πασπαλιάρης Δ. και Ρισβάς Ν.

Και από την Ένωση : Κανταρέλος Γ., Γερετσιάν ι., Κωνσταντάρας Δ. (Κορυφαίος του αγώνα) και Βλαχογιάννης Κ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Ι., ΚΟΚΟΡΗΣ Α. (82΄ ΜΑΚΡΗΣ Κ.), ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. ( 55΄, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ.), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ. (65΄ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-Ν.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ Μ.)

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Γ., ΓΙΑΝΝΗΣ Β., ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ Γ. .(75΄ΣΧΩΡΗΣ Δ), ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι., ΒΛΑΧΟΣ Κ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Κ., ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΗΣ Κ., ΔΗΜΑΡΑΣ Π. (61΄ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.-Ρ.), ΤΟΛΗΣ Π.( . (52΄ ΔΗΜΑΡΑΣ Ι).
πηγή...evinochori-kalidona.gr/