Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα εύκολα δύσκολα έκανε το Μεσολόγγι 2008 και βρέθηκε από την... κόλαση στον παράδεισο



Και ο μετρ του είδους Άλφρεντ Χίτσκοκ θα ζήλευε το φινάλε του αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Γυναικών στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ.Πασσιόπουλος΄΄ μεταξύ της πρωτοπόρου στον βαθμολογικό πίνακα ομάδας του Μεσολόγγι 2008 και  του Ολυμπιακού Μανδ.Κέρκυρας που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 3-1.
Το παιχνίδι πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα .Το Μεσολόγγι 2008 που αγωνίστηκε χωρίς τις Χοτζάι Πελ.,Τσουκαλά Μ.,Γρομητσάρη Μ.,Ζαπαντιώτη Χ.και την Σούλα Π.,είχε και στα 90΄την πρωτοβουλία του αγώνα και έπαιξε την μαχητική ομάδα της Κέρκυρας στο μισό γήπεδο  και οι Πούλιου Ρούλα,Καπνίση Μ.,Βλαχογιάννη Κ..,έχασαν κλασικές ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται,παρόλα αυτά με την έναρξη του β΄ημιχρόνου προηγήθηκε στο σκόρ ,δημιούργησε ευκαιρίες για να αυξήσει το σκόρ,αλλά πότε η καταπληκτική Μαυρόχη ,πότε απο ατυχία το σκόρ παρέμεινε στο ρευστό 1-0,
και όπως συμβαίνει πάντα επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ,αν δεν βάζεις γκόλ  τις κλασικές ευκαιρίες δέχεσαι ετσι έγινε και  η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε  με πέναλτυ και αγωνίστηκε  και με αριθμητική υπεροχή  αφού αποβλήθηκε η Μόκκα στην φάση του πέναλτυ.
Αλλα εκεί μίλησε η ψυχή και το πάθος των παικτριών του Μεσολόγγι 2008 ,που παρότι χάσανε με Καπνίση,Πούλιου Ρ.,Κοκόρου Γ.,τρείς μεγάλες ευκαιρίες αστόχησαν σε πέναλτυ στο 87΄,αλλά συνέχισαν να διεκδικούν την νίκη και με δύο γκόλ στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη και την μαθηματική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πρίν την λήξη του.
τα γκόλ του αγώνα...
15΄φάουλ της Πρασσά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι..
49΄σε καλοκτυπημένο φάουλ της Πρασσά γυριστό σούτ της Βλαχογιάννη αποκρούει η Μαυρόχη και η Πούλιου Ρ. με κοντινό σούτ κάνει το 1-0.
72΄σε γέμισμα της Στυλιανίδη κεφαλιά της Μεταλληνού[μόλις είχε μπεί στον αγωνιστικό χώρο] αποκρούει επι της γραμμής η Μόκκα ,η μπάλα κτυπά και στο χέρι της πέναλτυ και κόκκινη κάρτα,εκτελεί η Στυλιανίδη και παρά την προσπάθεια της πρωτοεμφανιζόμενης Μεταξούλη [κάτω απο τα δοκάρια] κόντρα στην ροή του παιχνιδιού γίνεται το 1-1.
87΄εντυπωσιακό μπάσιμο της Πούλιου Ρ.ανατρέπεται απο την Καλούδη,και το καταφανέστατο πέναλτυ εκτελεί η σπεσιαλίστρια  Καπνίση για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ η Μαυρόχη.
90΄η Πούλιου Ρούλα με καταπληκτικό πλασέ πάνω απο την Μαυρόχη κάνει το 2-1.
92΄καταπληκτικός συνδυασμός Κοκόρου[βοήθησε με την παρουσία τας στα τελευταία λεπτά του αγώνα] -Πούλιου Ρ. και ασίστ στην επερχόμενη Βλαχογιάννη που με πλασέ κάνει το τελικό 3-1.
Καλή  η διαιτησία των Ζιώγα Α.-Καλογέρη Θωμά-Μπάρκα Παν.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008.[Γουλής Γιάννης].Μεταξούλη Ν.,Μόκκα Μ.,Κάππα Ε.[46΄Ρισβά Φ.,81΄Κοκόρου Ι.]Χονδρού Μ.,Γεωργαρά Α.,Πρασσά Χ.,Πούλιου Ρ.,Μαρκουτσά Ντ.,Καπνίση Μ.,Βλαχογιάννη Κ.,Καραμανοπούλου Σ.[70΄Τραυλού Αθ.]
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΔ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ..[Παργινός Βικέντιος]..Μαυρόχη Α.,Κοσμοπούλου,Κατσαρού,Καλούδη,Μπαντά,Κυριακοπούλου,Μπρίνια,Ντούσα,[65΄Λαβράνου],Αρβανιτάκη,Στυλιανίδη,Λευθεριώτη[71΄Μεταλληνού]









  ατυχη η Μόκκα   που στο 72 ΄δέχτηκε την κόκκινη κάρτα







   συναγερμός στην περιοχή του Ολυμπιακού
 ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τους Κιτσινέλη Μιχ.-Παυλάκη Γ.-Τσιλιγιάννη Μαρκο
 η Πρασσά με ατομική ενέργεια ΄΄σερβίρει΄΄ έτοιμο γκόλ στην Πούλιου στο 20΄που απο κοντά αστοχεί


 49΄ σε φάση διαρκείας η Πούλιου Ρ. ανοίγει το σκόρ
 ντεμπούτο για την Μεταξούλη Ν. ,που υπερασπήστικε την εστία του Μεσολόγγι 2008



 οι δύο προπονητές των ομάδων Παργινός Β. και Γουλής Γ.


                               Τραυλού Αθηνά βοήθησε με την εμπειρία της
 πανηγυρισμοι με την λήξη του αγώνα και η νίκη αφιερωμένη στην μεγάλη απούσα του αγώνα Χοτζάι Πελ. που λόγω σπουδών μετακόμισε στην Αυστρία
        πολύ καλή παρουσία είχε το αμυντικό δίδυμο Μαρκουτσά Ντ.-Γεωργαρά Α.






 Η αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας
 συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις στην αμυντική γραμμή του Μεσολόγγι 2008 η Αγγελική Γεωργαρά


              επέλαση της διπλής σκόρερ Πούλιου Ρ. που στο β΄ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της
 καλή παρουσία είχε η αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας Πρασσά Χ.
 Μουδιασμένα ξεκίνησε η Μαρία Χονδρού αλλά σιγά-σιγά ανέβασε την απόδοση της

 πολυ καλή εμφάνιση για την Μαυρόχη  που σταμάτησε πολλες προσπάθειες των γηπεδούχων παικτριών


                                    μια περίτεχνη ενέργεια της Φ.Ρισβά [18]

 η Καπνίση που επανεμφανίστηκε μετά απο πολύ καιρό, εδώ αστοχεί απέναντι απο την Μαυρόχη


νικήτρια και σε αυτή την φάση η Μαυρόχη στο σούτ της 14χρονης Μ.Καπνίση


 η Σοφία Καραμανοπούλου σε μια διεκδίκηση με την Αρβανιτάκη [ 9]
 δυναμικό διώξιμο της μπάλας απο την Χονδρου υπό το βλέμμα της Κ.Βλαχογιάννη [ 10 ]