Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διαιτητής και Κατσαούνης έφεραν την ισοπαλία !

ΑΕ Μεσολογγίου – Παναργειακός 1-1

Μπροστά σε 1200 και πλέον φίλους του ποδόσφαιρου η ΑΕ Μεσολογγίου για την 21η Αγωνιστική της Γ εθνικής ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την ομάδα του Παναργειακού.




Φύλακας άγγελος για ακόμα μια φορά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κατσαούνης που στην κυριολεξία κατέβασε ρολά, οι φίλοι της ΑΕΜ μπορεί να τον θυμούνται και από τον πρώτο γύρο και το παιχνίδι με την Πανναυπλιακό, ομάδα από την οποία πήγε τον Ιανουάριο στο Αργος.

Κόντρα στην ροη του παιχνιδιού και με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν μόνο στην αντεπίθεση, η ομάδα του Παναργειακού θα πάρει κεφάλι στο σκορ στο 56΄, ο Καπλατζής είναι αυτός που θα πιάσει έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Ζέρβα να μην μπορεί να αντιδράσει και να γίνεται το 0-1.

Παρά την ψυχρολουσία οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν στροφές και τρία λεπτά αργότερα και το 59΄ γέμισμα στην μεγάλη περιοχή με τον Παπαϊωάννου να κάνει κοντρόλ με το χέρι μπροστά στα μάτια και σε απόσταση δυο μέτρων από τον κ. Μπλούνα με τον ρέφερι του παιχνίδι να δείχνει παίζεται μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από παίκτες και φιλάθλους.

Οι γηπεδούχοι με την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων της, στο 84΄ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια, καλοτυπωμένο φάουλ του Ζέρβα Ν στο δεύτερο δοκάρι, με τον Καβαλλάρη να παίρνει την κεφαλιά ο Κατσαούνης θα πέσει στην αριστερή του γωνία αλλά θα μπλοκάρει την μπάλα μέσα από την γραμμή με τον δεύτερο βοηθό να φεύγει κατευθείαν για την σέντρα και 1-1.

Το γκολ θα αφυπνίσει και άλλο του παίκτες της ΑΕΜ που μέχρι το τελικό σφύριγμα θα χάσου άλλες τρεις ευκαιρίες με Τσιούνη – Καβαλλάρη – Ζέρβα να μην μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Κατσαούνη.

Συγκλονιστικοί καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι φίλαθλοι της ΑΕΜ, με μπροστάρηδες τους οργανωμένους της ομάδας (αποθέωσαν έναν έναν τους ποδοσφαιριστές κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο) ενώ έδωσαν ραντεβού για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο γήπεδο της Αχαϊκής.

Το φιλμ του παιχνιδιού..

18΄σεντρα από δεξιά του Καβαλλάρη, σουτ Μιχαλόπουλου μπλοκάρει ο Κατσαούνης.

19΄σουτ του Καπλατζής θα μπλοκάρει ο Ζέρβας Δ.

39΄καλο σουτ του Καβαλλάρη έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περναει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

45΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να μπει μπροστά στο σκορ, ο Μπαλαούρας θα κυνηγήσει και θα κλέψει την μπάλα στο κέντρο, επέλαση από δεξιά από τον ίδιο και σέντρα στην κάρδια της άμυνας, με τον Μεταξούλη να πιάνει το σουτ και ο Κατσαούνης να κάνει εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ (αν και ο πρώτος βοηθός έδειξε άουτ).

56΄γκολ.. σουτ κεραυνός από τον Καπλατζής από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ζέρβα Δ να μην μπορεί να κάνει τίποτα και 0-1.

59΄γέμισμα στην μεγάλη περιοχή με τον Παπαϊωάννου να κάνει κοντρόλ με το χέρι μπροστά στα μάτια και σε απόσταση δυο μέτρων από τον κ. Μπλούνα με τον ρέφερι του παιχνίδι να δείχνει παίζεται μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από παίκτες και φιλάθλους.

64΄σουτ του Παπαϊωάννου με τον Ζέρβα Δ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

84΄γκοοολ.. καλοτυπωμένο φάουλ του Ζέρβα Ν στο δεύτερο δοκάρι, με τον Καβαλλάρη να παίρνει την κεφαλιά ο Κατσαούνης θα πέσει στην αριστερή του γωνία αλλά θα μπλοκάρει την μπάλα μέσα από την γραμμή με τον δεύτερο βοηθό να φεύγει κατευθείαν για την σέντρα και 1-1.

88΄σέντρα του Καβαλλάρη, σουτ από τον Τσιούνη πάνω στην κίνηση με τον Κατσαούνη να μπλοκάρει την μπάλα.

89΄σέντρα από αριστερά του Σαραντόπουλου, κεφαλιά από τον Καβαλλάρη διώχνει ο Κατσαούνης.

90΄κοντρα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τον Αγγελόπουλο από πλεονεκτική θέση να πλασάρει άουτ.

91΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Ζέρβας Ν, με τον Κατσαούνη για ακόμα μια φορά να διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ.

Με λάθη η διαιτησία του κ. Μπλούνα (με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 59΄) καλοί οι δυο βοηθοί Καραγιάννης – Μπούνος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας Δ, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (59΄Σαραντόπουλος), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος (55΄Ζέρβας Ν), Μεταξούλης (71΄Αρώνης).

Παναργειακός: (Μπλένταρ Κόλα) Κατσαούνης, Ζίου, Φλώρος, Μπόμπος, Φιλής, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπουρδέας, Σπανός (58΄Μαρίνης), Σιώκος (65΄Κουτσοδήμος), Καπλατζής (82΄Τριμπόνιας).

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr