Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μόνη στη κορυφή Η Ερμιονίδα Μεγάλη νίκη μέσα στην Καλαματα 2 - 3

Ψυχρολουσία στην Καλαμάτα, όπου η Μαύρη Θύελλα παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο 20' δεν κατάφερε να κερδίσει την Ένωση Ερμιονίδας, που πήρε τη νίκη στην εκπνοή του παιχνιδιού!



Μπροστά σε 4000 περίπου φιλάθλους η ομάδα της Αργολίδας με γκολ στην εκπνοή του αγώνα έφυγε νικήτρια από την Καλαμάτα μένοντας μονή στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Εκμεταλευομενη και την ήτα της ΑΕ Καραϊσκάκης απο τον Εθνικό Σαγεϊκων.
στο 16' γκολ για την Καλαμάτα ο Κωνσταντόπουλος! Ο Καραχάλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωνσταντόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών!
στο 20' 2-0 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. για την Καλαμάτα Ασυνεννοησία Κραβαρίτη-Τσώνη έξω από την περιοχή και ο Ηλιόπουλος ανενόχλητος από το πέναλτυ έκανε το 2-0
24' 2-1 από τον Συμελίδη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε τον Ριγανά
στο30' η ομαδα της της Ερμιόνης φέρνει το παιχνίδι στα ισια 2-2 από τον Βλαχόπουλο, νέα ασυνενοησία στο κέντρο της άμυνας της Μαύρης θύελλας και ο Βλαχόπουλος πετάχτηκε και εκτέλεσε τον Ριγανά από το σημείο του πέναλτυ
στο 91 ψυχρολουσία για τους Καλαματιανους και στα ουράνια οι της Ερμιόνης 2-3 με τον Συμελίδη μετά από κάθετη του Στάικου...
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ): Ριγανάς, Καλιγερόπουλος, Λιόλιος, καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Μαρτίνος, Καραχάλιος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Σκόνδρας, Καλαντζής.


ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΛΑΝΟ): Κραβαρίτης, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Ιασων'ιδης, Κιοσές, Στάικος, Συμελίδης, Κάρλος, Δήμας, Βλαχόπουλος.
grasidi.gr/