Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλος 2-2 ο Αρης με Αχαϊκή

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ήρθε στο Αιτωλικό ο Αρης με την Αχαϊκή. Οι "νησιώτες" χωρίς άγχος είχαν εξαιρετική και άξιζαν τη νίκη.



Μόλις στο 5' ο Αρης πήρε κεφάλι στο σκορ όταν σε σέντρα του Καλοκαίρη ο Μπερμπαρούσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 19' σε σέντρα του Μπαρμπαρούση ο Δρακόπουλος έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον Κολοβάκη που ήταν σε πλεονεκτική θέση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καβαλλιέρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γαβρίνας έκανε σουτ που βρήκε σε σώματα αμυντικών και το γέμισμα του Γρηγοριάδη μπλόκαρε ο Δρακόπουλος. Η πίεση του Αρη να πετύχει δεύτερο γκολ δεν έφερε καρπούς καθώς στο 22' σε σέντρα του Χονδρογιάννη η κεφαλιά του Γαβρίνα πέρασε άουτ. Στο 28' σέντρα του Αποσκίτη κεφαλιά Αγγελόπουλου άουτ. Η Αχαϊκή έφτασε στην ισοφάριση στο 29' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλου την μπάλα διεκδίκησαν τρείς παίκτες οι οποίοι ήταν σε θέση οφσάϊντ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 46' σουτ του Μπαρμπαρούση βρηκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 54' σουτ του γαβρίνα στο κάθετο δοκάρι. Η Αχαϊκή προηγήθηκε με 1-2 στο 71' όταν ο Αγγελόπουλος επιχείρησε σέντρα μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στα πόδια του Σωρηρόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Ρόκκου. Στο 81΄Ο Τουρλίδας σε τετ-α-τετ σούταρε άουτ. Το τελικό 2-2 έγινε στο 91' με τον Γρηγοριάδη.
Αρης Αιτωλικού: Ρόκκος, Μπερερής, Χονδρογιάννης, Σωτηρόπουλος (72' Τουρλίδας), Καλοκαίρης, Κολοβάκης, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Γαβρίνας, Μακρής (78΄' Βαλμάς), Μπαρμπαρούσης

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ρέλλας (90' Διακάτος), Χατζηκοσμάς (29' Μπουρδακιώτης), Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Τόγιας, Αποσκίτης, Γεωργίου, Αγγελόπουλος, Δημητρακόπουλος (79' Καλαντζής)
olatagoal.g