Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευκολες νίκες για Ακαδημία Ευηνοχωρίου και Ενωση

Δόξα Αιτωλικού   -  Ένωση Ευηνοχωρίου 0 - 4




Εύκολα πήρε την νίκη η Ένωση Ευηνοχωρίου με την Δόξα Αιτωλικού στο εκτός έδρας παιγνίδι με σκορ 0-4.

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με πολλές και καλές ευκαιρίες που τις αξιοποίησε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Φάσεις :

15΄καλή προσπάθεια ο Βλαχογιάνης περνά δυο παίκτες και σουτ από την μεγάλη περιοχή αποκρούει ο τερματοφύλακας και δοκάρι.

22΄διαγώνια μπαλιά στον Σακεραλόπουλο και αυτός με πλασέ σουτ η μπάλα βρίσκει το δοκάρι.

28΄ωραία ενέργεια από τον Ελευθεριάδη που δίνει μπαλιά στον Βλαχογιάνη και με πλασέ σουτ η μπάλα πάλι στο δοκάρι.

35΄ σουτ από τον Κωνσταντάρα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

48΄επίθεση με τον Ελευθεριάδη και σέντρα σουτ η μπάλα στα δίχτυα και το 0-1.

55΄καλή ενέργεια από τον Δημαρά Π., στην μεγάλη περιοχή εκτελεί σουτ που αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Βλαχογιάνης με σουτ κάνει το 0-2.

64΄ο Σακεραλόπουλος περνά τρείς παίκτες και με πλασέ σουτ στην γωνία του τερματοφύλακα κάνει το 0-3.

75΄καλό κατέβασμα από τον Ελευθεριάδη και σέντρα που βρίσκει τον Κανταρέλο και αυτός σουτ κάνει το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ Μ.)

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Γ., ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι., ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι.(57΄ΝΤΟΥΝΗΣ Δ), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Χ., ΣΧΩΡΗΣ Δ., ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ Κ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ Γ., ΔΗΜΑΡΑΣ Π., ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΗΣ Κ.(73΄ΠΑΤΡΙΝΟΣ Μ).



ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ…ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ»

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Ακαδημία Ευηνοχωρίου, διατηρώντας μάλιστα τη σημαντική διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές της, για την πρώτη θέση.

Υπό πολύ κακές καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Κώστα Ξηρού, πήρε από πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, ελαχιστοποιώντας τις όποιες πιθανότητες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες της Ακαδημίας, έπαιξαν ωραίο, απλό ποδόσφαιρο, με αρκετούς συνδυασμούς και κάτω τη μπάλα, προσφέροντας μερικές πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, στους ελάχιστες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, με Παιανία Μάστρου και Κεφαλόβρυσο.

ΦΑΣΕΙΣ:

5΄, Ωραία ενέργεια από τον Πατούλια, το σουτ του οποίου αποκρούει ο Βασκαντήρας.

6΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ από δεξιά με τον Κράνη. Στο πρώτο δοκάρι ο Τριώτης παίρνει τη κεφαλιά στην απέναντι γωνία και 1-0.

10΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Μακρής κλέβει και τροφοδοτεί τον Ρισβά. Αυτός περνάει έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα, ο επερχόμενος Πατούλιας από κοντά κάνει το 2-0.

15΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Τριώτης περνάει πολύ όμορφη μπαλιά στον Ρισβά, αυτός μπαίνει από αριστερά και τη κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Πατούλια που με πλασέ διαμορφώνει το 3-0.

23΄, Ωραία κίνηση του Ρισβά, σουτ άουτ.

26΄, ΓΚΟΛ!!! Εκπληκτική ατομική ενέργεια από τον Ρισβά, συρτό πλασέ και 4-0, σκορ ημιχρόνου.

47΄, ΓΚΟΛ!!! Άλλη μία πολύ έξυπνη πάσα του Τριώτη για τον Κούστα που με πλασέ, καταφέρνει να νικήσει τον Βασκαντήρα.

52΄, Καλό σουτ από τον Καλογερόπουλο, ο Μπράτσικας πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση.

52΄, Στη συνέχεια της φάσης πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ρισβά, που από θέση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον Βασκαντήρα.

69΄, Με τους ίδιους πρωταγωνιστές και η επόμενη τεράστια ευκαιρία της Ακαδημίας. Στο τετ-α-τετ του Ρισβά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και τη διώχνει σε κόρνερ.

86΄, Σουτ από τον Πατούλια, μπλοκάρει ο Βασκαντηρας.

87΄, Ο Δημόπουλος μέσα από τη περιοχή και πλάγια δεξιά, σουτάρει ψηλά άουτ. Πολύ καλοί όλοι ο παίχτες της Ακαδημίας, λίγο περισσότερο διακρίθηκαν οι επιθετικοί, Ρισβάς-Πατούλιας και ο Τριώτης στο κέντρο. Για την ΑΕ Οινιάδων προσπάθησαν ο τερματοφύλακας Βασκαντήρας και οι Καλογερόπουλος, Τριφιάτης. Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Θεοφίλη, Ασημάκη και Καλαμάρη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: ( ΞΗΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ )

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΖΟΥΜΑΣ Α., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. (46΄ΞΗΡΟΣ Δ.), ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. ( 65΄ ΨΕΥΤΗΣ Ε.), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΚΡΑΝΗΣ Δ. ( 25΄ ΚΟΥΣΤΑΣ Κ. ), ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ.

ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ: ( ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣ. )

ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ Α., ΜΙΧΑΛΗΣ Ν. (46΄ ΓΚΑΪΔΑΣ Δ.), ΜΠΕΡΕΡΗΣ Ε., ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΔΙΟΝΑΤΟΣ Γ., ΑΛΕΤΡΑΣ Ι., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Π., BRUSHLLI R., ΜΠΛΑΧΟΥΡΑΣ Ι., ΤΡΙΦΙΑΤΗΣ Θ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.



evinochori-kalidona.gr