Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τρίτη μεταγραφή για την ΑΕΜ...ο Μάριο Φιλάι..

 Η 3η χειμερινή μεταγραφή για την ΑΕΜ είναι ο Μάριο Φιλάι
                                                                 
                                                                                                       Ο 22 χρόνος παίκτης Μάριος Φίλαι που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στην ομάδα της ΑΠΣ Ζακύνθου που συμμετέχει την φετινή χρόνια στην Β εθνική. Επίσης, να σημειώσουμε ότι ο Φιλάι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ηρακλή Καλαμάτας ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αστέρα Τρίπολης στους Νέους με απόλυτη επιτυχία.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αναμένεται αύριο το πρωί να έχει τις τελικές συζητήσεις και αν όλα πάνε καλά το μεσημέρι αναμένεται να κάνει και την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Εννοείτε ότι θα έχουμε και περαιτέρω ενίσχυση, με τις πληροφορίες να λένε ότι πιθανόν τις επόμενες ώρες να έχουμε και άλλες αφίξεις στην πόλη του Μεσολογγίου.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα σήμερα συνέχισαν  την  προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες το προσεχές 10 ήμερο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Βισβίκης αναμένεται να έχει συνάντηση με όλα τα μέλη που γράφτηκαν το καλοκαίρι και συμμετείχαν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, ώστε να υπάρχει ενημέρωση για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι θα επακολουθήσει για την συνεχεία.

Αυτό που βγαίνει πάντως από το ρεπορτάζ είναι ότι η διοίκηση θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό.


aitosports.gr – Μιχάλης Δημητρίου