Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στην Εθνική Νεανίδων-Κορασίδων κλήθηκαν οι Μαρία Χονδρού και η Μαρία Καπνίση του Μεσολόγγι 2008..

Δυο ποδοσφαιρίστριες του Μεσολόγγι 2008, η Μαρία Χονδρού και  η  Μαρία Καπνίση  , κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Νεανίδων-Κορασίδων



Οι νεαρές παίκτριες  θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Εθνικής που...
...θα διεξαχθούν από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου  στο προπονητικό κέντρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον Άγιο Κοσμά Αττικής.
 Η αρχή του 2014 επιφύλασσε μία μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη τόσο για το Μεσολόγγι 2008 , όσο και για την νεαρή  αμυντικό - μέσο Μαρία Χονδρού [γεν.14-6-1998]που για δεύτερη φορά κλήθηκε στην Εθνική, και την επιθετικό Μαρία Καπνίση [γεν.3-6-1999].
Σύμφωνα με έγγραφο που έφθασε στα γραφεία του Μεσολογγίτικου  συλλόγου , ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος  Βαγγέλης Κουτσάκης  κάλεσε τις νεαρές παίκτριες να ενσωματωθούν στην αποστολή της εθνικής ομάδας Νεανίδων-Κορασίδων .
Φανερώνει όμως και την μεγάλη και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα   δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα,αυτή η κλήση θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και κίνητρα στίς νεαρές παίκτριες που βρίσκονται και προπονούνται στην Μεσολογγίτικη ομάδα,και παράλληλα είναι και μία επιβράβευση του έργου των ιθυνόντων που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες στην λειτουργία της μοναδικής γυναικείας ομάδας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Μεσολόγγι 2008 αυτή η κλήση...όσο και για τις ίδιες τις παίκτριες που είναι ΄΄όνειρο ζωής΄΄.η Εθνική...