Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Σ.Χαρ. Τρικούπης......Έκανε το πρώτο βήμα

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση η ομάδα του Γ.Σ.Χαρ.Τρικούπη σήμερα διατήρησε το απόλυτο νικών , αφού πήρε τη νίκη από τον συνδιεκδικητή της  Αίολο Αστακού με σκορ 67-53.
                                                                                                                                                     
                 Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε παρουσία 750 και πλέον φιλάθλων και των δυο ομάδων που κατέκλυσαν κάθε σπιθαμή του Κλειστού Γυμναστηρίου Μεσολογγίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδού η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα τόσο στους παίκτες όσο και στους φιλάθλους των δυο ομάδων να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο σε θέαμα και συγκινήσεις παιχνίδι.
Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά και συμβάδιζαν στο σκορ , όμως , αθόρυβα η ομάδα μας βρήκε ρυθμό και παίζοντας καλές άμυνες , απέκτησε μικκρή διαφορά με τη λήξη του 1ου Δεκαλέπτου (21-14).
Στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας όμως να προβληματίζεται έντονα από το "φόρτωμα" με φάουλ τριών παικτών της, του Οικονομόπουλου (3 φάουλ), Ιωάννου (3 φάουλ) και Σταυρόπουλου (3 φάουλ). Παρόλα αυτά οι παίκτες μας βρήκαν τις δυνάμεις να κρατήσουν την υπέρ τους διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 36-31.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το 4ο φάουλ του Σταυρόπουλου και Ιωάννου αποσυντόνισε για λίγο την ομάδα μας και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα , όμως με καθοριστικά καλάθια των Τσεκλένη και Γατσούλη η ομάδα μας πήρε εκ νέου διαφορά την οποία έφτασε στη μέγιστη τιμή της εως τότε με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου (50-40).
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για ένα ρόλο καθώς η ομάδα μας και παρά το γεγονός ότι βασικά της ατού ήταν "φορτωμένα" με φάουλ, έδειξε ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κουρασμένοι και νευρικοί και δεν κατάφεραν να έχουν καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση , με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει και τους 18 πόντους διαφορά (67-49). Το τελικό 67-53 με ένα επί μέρους σερί 4-0 των φιλοξενουμένων δεν άλλαξε τίποτε στην ροή του παιχνιδιού , δίνοντας στην ομάδα μας τη δικαιότατη νίκη με σκορ 67-53.
Εκ μέρους της διοίκησης του Συλλόγου ένα μεγάλο, τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας , που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου και υπήρξε ο 6ος μας παίκτης για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την μεγάλη αυτή νίκη.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ(ΜΟΥΤΣΙΟΣ): ΙΩΑΝΝΟΥ 8, ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ 14 (2),ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 2,ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 13 (1),ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ 5 (1),ΤΣΕΚΛΕΝΗΣ 19 (3), ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΜΠΙΤΙΝΗΣ 2,ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ,ΚΑΡΒΕΛΗΣ,ΔΑΛΛΑΣ

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (ΘΑΝΟΣ): ΠΑΝΑΡΑΣ 13, ΣΟΥΡΛΑΣ 3 (1),ΚΑΛΛΙΣΩΡΑΣ 12,ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ 17, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ 6, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΚΡΙΚΡΗΣ
trikoupisbc.gr