Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τραγική εμφάνιση, κακό αποτέλεσμα..

ΑΕ Μεσολογγίου – Πανναυπλιακός 1-2




Τραγική εμφάνιση για την ΑΕ Μεσολογγίου που γλύτωσε την ήττα με ένα μεγαλύτερο σκορ, χάρη στην αναποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων.

Καλύτερη κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, που έκλεισαν καλά τους χώρους στην άμυνα, και με πρέσινγκ στην μεσαία γραμμή έβγαιναν επικίνδυνα στην κόντρα επίθεση.

Αν οι Mustafa, Γκολέμης Η, Γεωργόπουλος ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, το απόγευμα για την ομάδα τους σίγουρα θα ήταν και πιο εύκολο.

Χωρίς τέλος και αρχή η ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου, με πάρα πολλά λάθη στο χώρου του κέντρου, πάτησε καλά στο γήπεδο μόνο στα 15΄πρωτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όπου και ισοφάρισε, και έχασε και 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τσίουνη – Μιχαλόπουλο και Δενδρινό να μην μπορούν να παραβιάζουν την εστία του Κατσαούνη από πλεονεκτική θέση.

Τα γκολ της αναμετρήσης:

15΄ γκολ για τον Πανναυπλιακό, λάθος στη μεσαία γραμμή από τους αμυντικούς της ΑΕΜ, κάτοχος της μπάλας από δεξιά ο Δρίμουλας που από το ύψος της μεγάλης περιοχή θα πιάσει ένα ασύλληπτο σουτ στο «γαμα» του ανήμπορου να αντιδράσει Δουλιώτη και 0-1.

53΄γκοοολ για την ΑΕΜ, φάουλ από δεξιά με τον Σαραντόπουλο να το εκτελεί, η μπάλα θα περάσει απ όλους και αφού σκάσει και στην μικρή περιοχή θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Κατσαούνη κάνοντας το 1-1.

85΄γκολ για τους φιλοξενούμενους, λάθος συνεννόηση  Δουλιώτη – Δενδρίνου που δεν θα απομακρύνουν έγκαιρα την μπάλα, με τον Γκολέμη Η. να το εκμεταλλεύεται και να γράφει από κοντά το τελικό 1-2.

Καλή η διαιτησία των κ. Τσιάκου – Τίκα – Μπουντούρη.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος)Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Ανυφαντής (70΄Θεοδωρίδης), Καβαλλάρης, Ζαχαράκης, Δενδρινός, Πέντσας, Ντζιμάνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος, Μιχαλόπουλος (73΄Ξευγένης).

Πανναυπλιακός: (Γιώργος Χόρμης) Κατσαούνης, Καπλατζής, Τσακνάκης, Γκολέμης Θ, Ευθυμίου, Διαμαντής, Δρίμουλας (52΄Μιχαλόπουλος), Mustafas, Γκολέμης Η. Γεωργόπουλος (94΄Μπελέσης), Κετσέτζογλου (86΄Φλεβάρης).

ΥΓ. Η ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο σοκ σε πολλά πράγματα, και καλό θα είναι αυτοί οι 2-3 που έχουν απομείνει ακόμα και τραβούν το κουπί όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, να το κάνουν έγκαιρα και με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας.

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr