Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξανά στην κορυφή, αλλά με ένα «γιατί;»

Ο Προμηθέας έκανε το χρέος του απέναντι στον Ηρακλή και πήρε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι μάλιστα τον κατέταξαν μόνο πρώτο στη βαθμολογία. Εντούτοις δεν το χάρηκαν δεόντως, καθώς έχασαν έναν έμπειρο και κομβικό παίκτη με (τουλάχιστον) αυστηρή αποβολή, τον Ανδρέα Καλαβρουζιώτη.




ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  ΧΑΛΚΕΙΑΣ…4

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ……………….1

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα της Χάλκειας εξακολουθεί να δείχνει «χαρακτήρα» και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις μετά από 12 αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11΄με πλασέ του Καλαβριζιώτη στην κίνηση, δεχόμενος σέντρα του Μπαλαμπάνη από δεξιά. Το γκολ απλοποίησε τα πράγματα και με «εγκέφαλο» τον προπονητή και σκόρερ κυριάρχησαν στο ματς. Ο Καλαβρουζιώτης ήταν σε μεγάλα κέφια (κι αυτό είναι βαρόμετρο στις ομάδες που αγωνίζεται), ο Δαδάνης έδινε πολλές μάχες στα χαφ και ο Προμηθέας ήθελε πια να σιγουρέψει τη νίκη. Όμως αυτή η επιδίωξη δεν του ήρθε στο… πιάτο. Ο μαχητικός Ηρακλής αφού ξεπέρασε τη φάση του 23΄, με κεφαλιά ψαράκι του Καλαβρουζιώτη ελάχιστα άουτ, στο 30΄ο Κοντοζήσης μετά από κόρνερ – πάσα προς το ημικύκλιο της περιοχής όπου ο Κοτρώτσος με σουτ (η μπάλα φάνηκε να βρίσκει κάποιο σώμα) σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσίνα, που στη συνέχεια μπλόκαρε. Πάλι ο Κοτρώτσος στο προσκήνιο σε αντεπίθεση στο 42΄, αλλά από καλή θέση στέλνει τη μπάλα ψηλά.

Νωρίς στην επανάληψη έγινε το 2-0 και το ματς έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Πιστιόλης φεύγει από αριστερά και βρίσκει τον Καλαβρουζιώτη για να κάνει το 2-0 του Προμηθέα. Τρίτο γκολ στο 71΄ όταν ο Κάκκος πραγματοποιεί πάσα με το κεφάλι και ο Καλαβρουζιώτης σκοράρει με σουτ για δεύτερη φορά. Τότε δέχθηκε και την πρώτη κίτρινη του Σπυράτου (Λιόνας, Σούζας) στον πανηγυρισμό: ήταν λάθος αφού απλά ανασήκωσε λίγο τη φανέλα, αλλά δεν την έβγαλε και σα να μην έφτανε αυτό στο 85΄ «εισέπραξε» αυστηρή κίτρινη σε φάουλ και αποβλήθηκε. Στο μεταξύ στο 71΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 3-1 με κοντινό πλασέ του Παναγιώτη Λιβάνη μετά από ασθενή απόκρουση του Κατσίνα, σε σουτ από τον Μπεκατώρο. Ο Πιστιόλης βρήκε μπροστά του τον Κουντούρη και την εξαιρετική του απόκρουση στο 91΄ όταν σούταρε από την περιοχή, αλλά στο 93΄με εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-1 και έφτασε τα 13 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα.



ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Κατσίνας, Μπαλαμπάνης, Ντζελέπης (74΄ Τριώτης), Μπίμπας Α., Μπαλκούρας (63΄Κάκκος), Καλαβριζιώτης, Παγανιάς (88΄Μυλωνάς), Δαδάνης, Καλαβρουζιώτης, Γεωργίου, Πιστιόλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αποστόλης Γεωργίου): Κουντούρης Ν., Κοτσίνης (33΄ Τριάντης), Βότσης, Γκάτσης, Μπεκατώρος (86΄λ.τ. Μετσοβίτης), Ταφάνι, Κουντούρης Α., Λιβάνης Β., Κοντοζήσης Μ. (63΄ Μπαρμπαρούσης), Κοτρώτσος Γ., Λιβάνης Π.

ΠΗΓΗ:.....sportait.gr