Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οι ΄΄κανονιέρηδες΄΄ έφτασαν στη βρύση αλλά πάλι "δεν ήπιαν νερό"

 Κρατά μόνο το «τρίποντο» η Κόρινθος, 1-0 την ΑΕ Μεσολογγίου



 Κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της βροχής και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση, καθώς δέχθηκε πολύ πίεση από τον αντίπαλο, η Κόρινθος πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕ Μεσολογγίου και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Η «Μπάρτσα» προηγήθηκε μόλις στο 5’ με σουτ του Κερμενίδη και το κράτησε με «νύχια και με δόντια», έχοντας την τύχη με το μέρος της, αλλά και τον Αρχοντάκη σε σπουδαία μέρα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 34’ αλλά το σουτ του Ανυφαντή απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Κορίνθου.

Πάντως η μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα του Μεσολογγίου, χάθηκε στο 41’ όταν ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την υπόδειξή του.

Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και έφτασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Αρχοντάκης σταμάτησε τους Τσιούνη και Αρώνη, ενώ στο 76’ ο Τσιούνης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η «Μπάρτσα» πήρε ένα πολύ σπουδαίο «τρίποντο» και πλέον θα πάει στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό με στόχο ακόμα μια νίκη.

Για ακόμα μια φορά, ηρωικοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι οποίοι δε σταμάτησαν στιγμή να εμψυχώνουν τους παίκτες της ομάδας.

Διαιτητές Χαλδέος – Σκούρας – Ριγόπουλος (Αθηνών).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Ντερτιλής (90’ λ.τρ. Νούλας), Μανιάτης (74’ λ.τρ. Μπούκης), Σπυρόπουλος, Λούβρης (60’ Καρβούθνης), Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Διαμαντόπουλος.

ΑΕ Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Τζιμάνης, Πέντσας, Ξευγένης (70’ Θεοδωρίδης), Ζαχαράκης, Τσιούνης, Αρώνης, Μιχαλόπουλος (80’ Ζέρβας)
apopsi24.gr