Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αθάνατη Super League, ΑΥΤΟ είναι το μεγαλείο σου!

Η έννοια της πρόληψης ποτέ δεν ήταν στην... ημερήσια διάταξη της Super League. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να φράζουν διαφημιστικές πινακίδες την πρόσβαση των ασθενοφόρων στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μια χαώδης απόσταση.



Η Super League που κόπτεται για τις... δυσμενείς κρίσεις και τα αρνητικά σχόλια, δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές μέλη των ομάδων της που αποτελούν τον Συνεταιρισμό.

Οποια δικαιολογία και αν θέλει να επικαλεστεί ο κ. Μώραλης, ακόμα και αν επιχειρήσει να ρίξει την ευθύνη στην ΠΑΕ Αρης, η ουσία είναι μία και δεν αλλάζει.

Ο αγωνιστικός χώρος του «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν αποκλεισμένος για την άμεση πρόσβαση του ασθενοφόρου από τις διαφημιστικές πινακίδες.

Πρόβλεψη καμία, για να παραμείνει ένα κενό τριών μέτρων. Ποιος να το σκεφτεί; Ποιος να προνοήσει;
onsports.gr

Και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν πρέπει, όμως, να συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Το κακό, άλλωστε, θα συμβεί μια φορά.

Και αν ο Μαρινάκης στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να θεσπιστεί από... χθες, η υποχρέωση όλων των ΠΑΕ να μεριμνούν για την ύπαρξη ανοικτής διόδου εισόδου των ασθενοφόρων ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο. Τι διάολο κ. Μώραλη; Πρέπει να πεθάνει παίκτης στο γήπεδο για να πράξετε τα αυτονόητα, εκεί στην Οδό Αστροναυτών;

Αποτελεί ευθύνη και της ΕΠΟ που θα πρέπει να το επιβάλλει μια και για πάντα, ώστε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην δούμε εικόνες σαν και αυτή με τον Μαρινάκη αναίσθητο στο έδαφος, τον οδηγό του ασθενοφόρου να παρακολουθεί αμήχανος και τους παίκτες των δύο ομάδων, μαζί με τους ανθρώπους του Αρη να επιχειρούν να ξηλώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες.

Ενα δευτερόλεπτο μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή ενός αθλητή σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακούει κανείς;

Αθάνατη Super League, αυτό είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μεγαλείο σου!