Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εύκολη τεσσάρα για την Ακαδημία....

ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα θα πάει στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Ένωση την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ευηνοχωρίου.




Η ομάδα του Κώστα Ξηρού κέρδισε με 4-0 την ομάδα της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο με πολλούς συνδυασμούς.

Αν οι παίχτες της Ακαδημίας ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική πάσα ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος.

ΦΑΣΕΙΣ:

6΄, Κόρνερ ο Τσαλίκης, κεφαλιά άουτ ο Μαντέλος.

15΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ όμορφη σέντρα από αριστερά του Κράνη, στο πρώτο δοκάρι πετάγεται ο Τσαλίκης και ανοίγει με κεφαλιά το σκορ.

18΄, Εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Ρισβά για τον Μιχαλόπουλο, αυτός από θέση τετ-α-τετ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Μπίμπα.

25΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Κράνης κερδίζει πέναλτι από αριστερά σε καθαρή ανατροπή, το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος και κάνει το 2-0.

27΄, Μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Κράνη ο οποίος περνάει δύο παίχτες από δεξιά αλλά το σουτ μπλοκάρει ο Μπίμπας.

28΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ όμορφη μπαλιά του Παναγιωτόπουλου Σπ. στον Ρισβά, αυτός κάνει τη γνωστή του κίνηση, περνάει τον Μπίμπα και 3-0.

31΄, Και πάλι ο Παναγιωτόπουλος Σπ. βρίσκει τον Ρισβά, αυτός γυρνάει στον Κράνη, το σουτ του οποίου περνάει ελάχιστα άουτ.

34΄, Κόρνερ του Τσαλίκη, κεφαλιά άουτ ο Παναγιωτόπουλος Σπ.

48΄, Πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους, το πραγματοποιεί ο Τζουμάνης, πέφτει και αποκρούει ο Μπράτσικας.

52΄, Πολύ όμορφη φάση για την Ακαδημία. Ο Μαντέλος βρίσκει ωραία τον Τσαλίκη στα δεξιά, αυτός κατεβάζει τη μπάλα, πιάνει το βολέ από τα 25 μέτρα, αλλά η μπάλα δε του κάνει το χατίρι και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μπίμπα.

61΄, ΓΚΟΛ!!! Φάουλ από δεξιά με τον Κράνη, ο Τσαλίκης πιάνει τη κεφαλιά, η μπάλα τον αδικεί πάλι, πάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά όμως ο Πασπαλιάρης επωφελείται και διαμορφώνει το τελικό σκορ.

62΄, Σέντρα του Ρισβά, ο Τσαλίκης σουτάρει, ο Μπίμπας μπλοκάρει. 64΄, Από πολύ καλή θέση σουτ άουτ για την Παλαιοπαναγιά με τον Μαραντζά.

67΄, Τελευταία φάση του παιχνιδιού το σουτ άουτ του Ρισβά.

Είδαμε πολύ όμορφους συνδυασμούς, κυρίως από τη τριάδα, Κράνη, Ρισβά, Τσαλίκη. Πρέπει να τονιστεί όμως και η ,για άλλο ένα παιχνίδι, πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Ακαδημίας, η οποία δέχεται ελάχιστες φάσεις στα μέχρι τώρα παιχνίδια της. Χωρίς προβλήματα το τρίο των Γκιάφη, Ροδάτου και Παπέλη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ Γ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. (46΄ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ.), ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ. (46΄ ΔΑΛΛΑΣ Ι.), ΚΡΑΝΗΣ Δ. (71΄ ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ.), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι-Ν, ΡΙΣΒΑΣ Ν.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ: (ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΡΓ..)

ΜΠΙΜΠΑΣ Λ., ΝΤΖΟΥΜΑΝΗΣ Κ., ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ Α. (46΄ ΧΟΧΤΟΥΛΑΣ Λ.), ΜΠΡΟΥΜΑΣ Σ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι., ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ Α., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΚΟΝΤΟΣ Ε., ΠΕΤΡΑΚΗΣ Γ., ΖΕΛΙΟΣ Κ-Β ( 71΄ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ Ε).
http://evinochori-kalidona.gr/