Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008....Τελευταίο φιλικό πριν από την πρεμιέρα.

Το δεύτερο της φιλικό παιχνίδι εν όψη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής έδωσε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο το Μεσολόγγι 2008 με τον Ικαρο Πετρωτού Πατρών που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.                                                                                                              

 Ο αγώνας διάρκειας 80΄σημαδεύτηκε απο τον τραυματισμό της παίκτριας της φιλοξενούμενης ομάδας στο 66΄Ειρήνης Νεφρού που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αύριο θα διαπιστωθεί το μέγεθος της Ζημιάς στο πόδι  της παίκτριας.Επόμενο ήταν οι δύο ομάδες να μην συνεχίσουν το υπόλοιπο του αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι παρά του ότι τις δύο ομάδες χώριζε μια κατηγορία και οτι το Μεσολόγγι 2008 αγωνίστηκε χωρίς τα βασικά του ατού Ζαπαντιώτη Χρ.-Καπνίση Μ.-Μόκκα Μ.-Σούλα Παρασκευή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών απέδωσε πολυ καλο ποδόσφαιρο και μέχρι το σημείο της διακοπής κέρδιζε με 3-0.
Με μιά  αμυντική γραμμή με τις Μαρκουτσά Ντ.-Γεωργαρά Αγ. να συνθέτουν ενα απροσπέλαστο αμυντικό ΄΄δίδυμο΄΄, τις Γρομιτσάρη Μ-Κάππα Ε. στα ακρα της αμυνας με πολλες σωστές τοποθετήσεις ,και την σταθερή Μαρία Τσουκαλά κάτω απο τα δοκάρια, στον χώρο του κέντρου μια τετράδα που πήγε καλά τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά με τις Χονδρού Μ.-Πρασσά Χ.-Καραμανοπούλου Σ. και την Χοτζάι Πελ. και επιθετικό δίδυμο τις 13χρονες Πούλιου Ρ.-Βλαχογιάννη Κ. που αγωνίστηκαν  για 1η φορά στην Μεσολογγίτικη ομάδα και να προκαλούν πολλα προβλήματα στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Τα γκόλ του αγώνα....
28΄σε κόρνερ της Πρασσά η Χοτζάι Πελ. με πλασέ στην κίνηση κάνει το 1-0.
54΄ατομική ενέργεια της Χοτζάι απο τα αριστερά  [απέφυγε τρείς αντίπαλες παίκτριες] σεντράρει ωραία στην ΄΄καρδιά΄΄ της αμυνας του Ικάρου η Βλαχογιάννη στοπάρει θαυμάσια και πασάρει στην επερχόμενη Πούλιου που με σούτ διπλασιάζει το σκόρ και 2-0
64΄σε φάση διαρκείας η μπάλα στρώνεται εκτός περιοχής και η 15χρονη Χονδρού Μ. με δυνατό σούτ πέτυχε ενα καταπληκτικό γκολ και 3-0.
Πολύ καλη η διαιτησία των Μωραίτη-Κωνσταντάρα Γρ.-και της Γατσώρη Σοφίας.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Τσουκαλά Μ.,Γρομητσάρη Μ.[62΄Τραυλού Α.] Κάππα Ε.[65΄Ρισβά Φ.], Χονδρού Μ.,Γεωργαρά Α.,Πρασσά Χ.,Βλαχογιάννη Κ.[58΄Κουτσουπιά Θ.],Μαρκουτσά Ντ.,Πούλιου Ρ.,Χοτζάι Πελ., Καραμανοπούλου Σ.