Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αρης Αιτωλικού..με δύο εύστοχα πέναλτυ του Δήμου Γαβρίνα..

 Πρώτη νίκη για τον Άρη Αιτωλικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Πανναυπλιακού. Μπορεί η ομάδα του Άρη να χρειάστηκε να «ξενιτευτεί» και να υποδεχτεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Ναύπλιου, αυτό όμως δεν στάθηκε δυνατό να πτοήσει τους παίκτες του Λάκη Παπαχρήστου που από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο της αναμέτρησης έδωσαν τα πάντα ώστε να πάρουν το πρώτο τρίποντο.





ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ...2
ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ....1


Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο, από την άλλη η ομάδα του Ναυπλίου ήταν κίνδυνος θάνατος στις αντεπίθεσης με κύριο εκφραστή τον Γεωργόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Γαβρίνα, οι γηπεδούχοι υποχώρησαν με αποτέλεσμα η πίεση των φιλοξενούμενων να αποφέρει καρπούς άμεσα με σκόρερ τον νεοεισελθόντα Δρίμουλα.
Οι γηπεδούχοι βγήκαν εκ νέου στην επίθεση και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην εκποιεί του παιχνιδιού χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (δεύτερη) του Δήμου Γαβρίνα.


Τα στιγμιότυπα του αγώνα

12΄ Σουτ Κετσετζόγλου από καλή θέση περναει πάνω από το οριζόντιο του Ζέρβα.
13΄ Γέμισμα στην μεγάλη περιοχή, σουτ από τον Γεωργόπουλο διώχνει σε κόρνερ ο Ζέρβας.
16΄ Διπλή ευκαιρία για τον Άρη, σέντρα από δεξιά του Γαβρίνα σουτ πάνω στην κίνηση απο τον Λαδά θα κοντράρει πάνω σε σώματα αμυντικών ενώ στην επαναφορά και το σουτ του Μπαρμπαρούση θα έχει την ίδια κατάληξη.
17΄ Σέντρα σουτ του Γαβρίνα, στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Λαδάς, σουτ του τελευταίου θα βρει σε σώμα αμυντικού και κόρνερ.
35΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κάθετη μπαλιά από τον Γκολέμη στην μεγάλη περιοχή με αποδέκτη τον Κετσετζόγλου, με εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ του Ζέρβας θα μείνει το 0-0.
39΄ Σέντρα από δεξιά του Μπαρμπαρούση, σουτ του Γαβρίνα θα πέσει και θα αποκρούσει στην γωνία του ο Κατσαούνης.
48΄ Επέλαση από δεξιά του Γκολέμη, σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
57΄ ΓΚΟΛ!!! Πέναλτι για τον Άρη, τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Γκολέμη Σ. πάνω στον Μπαρμπαρούση με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γαβρίνας που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Κατσαούνη κάνοντας το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
62΄ Σουτ του Γαβρίνα θα περάσει αουτ.
66΄ Πρώτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, ο Δρίμουλας στην θέση του Διαμαντή.
72΄ ΓΚΟΛ!!! Ατομική προσπάθεια από δεξιά από τον Γεωργόπουλο για τους φιλοξενούμενους, θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή θα κάνει το σουτ θα αποκρούσει προς στιγμής ο Ζέρβας, με τον Δρίμουλα (που είχε περάσει πριν λίγα λεπτά στο παιχνίδι) να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-1.
74΄Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στην θέση του Μουσταφά θα περάσει ο Κιρβαλίτζε.
77΄ Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, έξω ο Λαδάς στην θέση του ο Κολοβάκης.
82΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, ο Βαλμάς στην Θέση του Ευθυμίου.
88΄ Εκτέλεση φουλ από τον Ευθυμίου για τους φιλοξενούμενους, κεφαλιά του Δρίμουλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.
91΄ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στην θέση του Γκολέμη θα περάσει ο Διαμαντής.
94΄ ΓΚΟΛ!!! για τον Άρη, ο Μπαρμπαρούσης θα τσίμπησε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Κιρβαλίτζε να τον ανατρέπει, χωρίς δεύτερη σκέψη ο ρέφερι να δώσει το πέναλτι, την εκτέλεση εκ νέου θα αναλάβει ο Γαβρίνας που με πλασέ στο κέντρο της εστίας του Κατσαούνη θα κάνει το 2-1 μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.
Καλή η διαιτησία τον κ. Αθανασίου – Σαρλή – Γαρδικιώτη του συνδέσμου Άρτας.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Λάκης Παπαχρήστος) Ζέρβας, Πατσέας, Χονδρογιάννης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Μπερερής, Μπαρμπαρούσης, Γρηγοριάδης, Γαβρίνας, Ευθυμίου (82΄ Βαλμάς), Λαδάς (77΄Κολοβάκης).

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: (Γιώργος Χορμής) Κατσαούνης, Κάπλατζης, Τσακνάκης, Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Μουσταφά (74΄ Κιρβαλίτζε) Διαμαντής (66΄Δρίμουλας), Γκολέμης Η (91΄Διαμαντής Τ.Γ). Γεωργόπουλος, Κετσετζόγλου.

Μιχάλης Δημητρίου – aitosports.gr