Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο ίδιο έργο θεατές......ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-0[στις καθυστερήσεις και πάλι]

 Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η ΑΕ Μεσολογγίου εκτός έδρας με 1-0 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα του Παναργειακού.




Για ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου θα δεχτούν τέρμα στις καθυστερήσεις ενός παιχνιδιού, που θα τους στερήσουν πολύτιμους βαθμούς.

Δυνατό ξεκίνημα για τους «κανονιέρηδες», στο 4΄ σουτ του Αρώνη από το ύψος της περιοχή θα περάσει ελάχιστα άουτ, στο 7΄ θα έχουμε ακόμα ένα πολύ καλό σουτ για του φιλοξενούμενους αυτή την φορά από τον Πέντσα που θα έχει όμως την ιδία κατάληξη.

Ο Παναργειακός είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του στο δεκάλεπτο, όταν διπλή προσπάθεια από Καραγκούνη και Μακρίδη δεν είχε αίσιο για αυτούς αποτέλεσμα.

Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου θα έχουμε εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες με αυτές τον Αγγελόπουλος, Κάπλατζης και Καραγκούνης για τους γηπεδούχους αλλά και του Μιχαλόπουλου για την ΑΕΜ να περνανε ανεκμετάλλευτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν στο κέντρο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν δυο πολύ καλές ευκαιρίες τόσο στο 62΄ όταν ο Δενδρινός θα διώξει πάνω στην γραμμή σουτ του Καραγκούνη, όσο και στο 72΄ όταν σουτ του Αγγελόπουλου έδιωξε ο Μπαλαούρας πάνω στην γραμμή.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ στο 75΄ όταν σουτ του Σαραντόπουλου στο «γαμα» θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μένιος.

Στις καθυστερήσεις και στο 95΄, ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Πρώτο σκόρερ της ομάδας του Παναργειακού Μάριο Αγγελόπουλο να κάνει το πλασέ και να δίνει την νίκη στην ομάδα του με 1-0, που την εδραιώνει για μια ακόμα μια αγωνιστική στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Παναργειακός: (Γιάννης Δουβίκας)Μένιος, Νότης (70΄Σιώκος), Φλώρος, Μπόκος (75΄Ισούφι) Φίλης, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρίδης, Κάμπλατζης (65΄Τριμπονιάς).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Τζιμάνης, Θεοδωρίδης, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (55΄ Ζαχαράκης), Αρώνης (89΄Γούλας), Πέντσας, Νάκος (92΄Ανυφαντής).
    Επεισοδιακό το φινάλε με σύλληψη οπαδού του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ
panargolikos.blogspot.gr/