Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το αφεντικό στην Δύση!

Όπως έγραψε εύστοχα η θύρα 6 το αφεντικό στην δύση είναι κίτρινο και αυτό το απέδειξαν και στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Μ. Χάβου πετυχαινοντας σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ.



Τα καναρίνια εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και πέτυχαν μια μεγάλη νίκη. Τα γκολ για τους κυανοκίτρινους τα πέτυχαν ο Γκάλο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και ο Ανρί Καμαρά





Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αφού δεν πλήρωσε κάποια αστεία λάθη στην άμυνα στα πρώτα λεπτά(λάθη του Μπικέ), ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 32’ λεπτό μετά από καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο. Λίγες οι καλές ευκαιρίες, μοιρασμένες για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του κέντρου με τον ΠΑΣ να εστιάζει στην αμυντική λειτουργία του, προσπαθώντας να βγάλει γρήγορες αντεπιθέσεις.



Στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου ο Παναιτωλικός βρήκε δίχτυα με τον Καμαρά αυτή τη φορά, μετά από ασσίστ του Μπόγιοβιτς. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι με το σκορ να μένει στο 2-0 έως τη λήξη του παιχνιδιού, αν και οι δύο ομάδες έχασαν από κάποιες καλές κλασικές ευκαιρίες. Ο καλύτερος Παναιτωλικός, είχε τη κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να βγει μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις ή να απειλήσει από στημένα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες να κλειδώσει και το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ, αλλά το 2-0 αποδείχτηκε αρκετό ώστε να φτάσει σε αυτή τη μεγάλη νίκη και τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.



Ο Γκάλο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου. Ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση. Το γκολ που βάζει είναι τρομερό και το κάνει σε ένα κομβικό σημείο για την συνέχεια του παιχνιδιού.



Ο Μπικέι μέχρι να αλλάξει παπούτσια ήταν τραγικός, κάνοντας πολλά λάθη . Στην συνέχεια βέβαια ανέβασε την απόδοση του.



Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά (87’ Πασάς), Πόι (69’ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (92’ Κουτσοσπύρος).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Γκόλιας, Κάλι, Μπελόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελιδης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (83’ Κεϊτά), Λίλα, Τσάβες, Βίλα (69’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ίλιτς (78’ Κρητικός).

Στον πάγκο: Αμπάρης, Ντάσιος, Μπέριος, Αυγενικού.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Απτόσογλου (Αθηνών)
Γήπεδο: Αγρινίου
panaitolikos1926.gr