Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μικρά… μικρά… από τη Γ Εθνική (4ος όμιλος)

*Έξαλλοι στον Εθνικό Σαγεϊκων για την διαιτησία στο ματς με τον Μεσσηνιακό. Θεωρούν ότι υπήρξε «σφαγή» της ομάδας.



*Επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου Αχαϊας, ο Κώστας Φούφουλας μετά τον τραυματισμό που υπέστη…
*Υπό καταρρακτώδη βροχή ολοκληρώθηκε το τελευταίο τέταρτο στο ματς του Εθνικού Σαγεϊκων με τον Μεσσηνιακό…
*Το τρίτο πέναλτι που πιάνει ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Αχαϊας για φέτος. Έχει πιάσει πέναλτι στον αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα και στο προηγούμενο αγώνα με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας….
*Η Αχαϊκή συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα και με σερί νίκες πλέον είναι κοντά στην άνετη παραμονή της. Αν συνεχίσουν έτσι, χτυπούν και άνοδο!
* Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Αρη Αιτωλικού ο Αντώνης Ζήκος μετά την ήττα της ομάδας του από την Αχαϊκή. Νέος προπονητής θα είναι ο Λάκης Παπαχρήστος με βοηθό τον Χρήστο Κυριάκη.
* Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου ο Νίκος Γκίνο.
* Ο χορός των απομακρύνσεων που άνοιξε μόλις τη 2η αγωνιστική με το Νίκο Κακαλέτρη στην Καλαμάτα (χωρίς να ξεχνάμε και τον Ανδρέα Σπυρόπουλο που απολύθηκε από τον ΠΑΟ Βάρδας εν μέσω προετοιμασίας!), συνεχίσθηκε χθες στον Πανναυπλιακό…
* Ο πρώην πρόεδρος του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης, αναμένεται να καταλάβει τη θέση του προέδρου στην ομάδα της Ερμιονίδας! Τον θυμόμαστε από την γνωστή υπόθεση Παναργειακού – Παναχαϊκής και όσα ακολούθησαν τότε…
* Ο Αστέρας Αμ./ Πανόπουλο δαμαρτυρήθηκε δύο φορές για πέναλτι. Ένα επάνω στον Λυμπέρη στο α’ ημίχρονο και για ένα επάνω στον Λαμπρογεωργο (κι ενώ το σκορ ήταν 2-0).
* Η Δόξα Μανωλάδας που ήθελε πολύ τη νίκη με τον Αστέρα έφτασε στην τελική επικράτηση χάρις τα τέρματα των Γούρμου και Σειτάι και πήραν βαθιά βαθμολιγική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.
patragoal.gr