Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με την σύμφωνη γνώμη των Σωματείων η ΕΠΣΝΑ εγκρίνει την τροποποίση του καταστατικού της Ενώσεως...

Σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θεοδ. Πασσιόπουλος΄΄ έγινε η έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία συμμετείχαν 50 σωματεία σε σύνολο 86.
 Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Κος Παπαχρήστος Παν.  εκπληρώνει μια προεκλογική του υπόσχεση για τροποποίηση του καταστατικού της Ενωσης.



Εκεί που διατυπώθηκαν ενστάσεις κυρίως απο τον εκπρόσωπο του σωματείου  ΄΄  Δυριείς Σκουρτούς΄΄κον Ντάουλα Δημ.ηταν για τα αρθρα το... ένα ήταν να μην εκλέγει ο νικητής των εκλογών και τα 15 μέλη του Δ.Σ. και το άλλο να μην ισχύσει το άρθρο που προβλέπει ότι 3 από τα 5 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας πρέπει υποχρεωτικά να είναι κάτοικοι του Δήμου Μεσολογγίου.
Αφού και οι δύο πλευρές αιτιολόγησαν τις απόψεις τους,και μίλησαν έστω γιά λίγο και άλλοι εκπρόσωποι Σωματείων[μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΑΕΜ κος Βισβίκης Διον.] ,αρχισε η διαδικασία της ψήφισης των δύο πιο πάνω θεμάτων .Τελικά με συντριπτική πλειοψηφία  πέρασαν και οι δύο αυτές προτάσεις της Διοίκησης. Για τον αριθμό των 15 μελών δεν υπήρχε αλλαγή από το προηγούμενο Καταστατικό, άρα αρκούσε μια απλή πλειοψηφία και αυτή προέκυψε με το 37-13 σε ψήφους. Για την εντοπιότητα των τριών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας απαιτούνταν τα ¾ των ψήφων, όπως και έγινε με 42 υπέρ (6 κατά, 1 λευκό, 1 παρών).Πάντως όλη η διαδικασία έγινε μέσα στα πλαίσια που αρμόζει σε αθλητικά σωματεία και μεγάλος κερδισμένος απο όλη αυτή την διαδικασία ήταν το Τοπικό Ποδόσφαιρο,αφού και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως και κυρίως ο πρόεδρος κος Παπαχρήστος Π. ΄΄ αφουγκράζεται΄΄ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες της Αιτ/νίας.