Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Για δεύτερο εκτός έδρας αγώνα η ΑΕΜ χάνει στις καθυστερήσεις το τρίποντο...όπως είχε συμβεί στην Τρίπολη...

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, η ΑΕ Μεσολογγίου ήρθε ισόπαλη 4-4 απέναντι στον Αστέρα/ Πανόπουλο στο γήπεδο της Αμαλιάδας.




Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φόρες, να γυρίσει το παιχνίδι και να προηγηθεί στο σκορ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα απολέσει δυο πολύτιμους βαθμούς στα «χασομέρια» του παιχνιδιού.

Ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους με το καλημέρα και την πρώτη ευκαιρία, ο Λυμπέρης στο 10΄ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή θα άνοιξη το σκορ για τους γηπεδούχος κάνοντας το 1-0.

Στο 29΄γκοοολ για την ΑΕΜ, ο Μιχαλόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι με τελικό αποδέκτη τον Σαραντόπουλο, που με ασύλληπτο σουτ πάνω στην κίνηση θα στείλει την μπάλα να αναπαυτεί στο γαμα της εστία των γηπεδούχων και 1-1.

Στο 35΄ γκοοολ για την ΑΕΜ, αυτή την φορά ο Σαραντόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ στην κάρδια της άμυνας , με τον Δενδρινό να σηκώνετε ψιλότερα απ όλους και με κεφαλιά να κάνει το 1-2.

Στο 46΄ θα έχουμε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους, όταν σε γύρισμα του Αλιούζ ο Ανυφαντής με προβολή θα στείλει την μπάλα στην εστία του Ρόκκου και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Στο 60΄ όμορφη ατομική ενεργεία και σουτ από τον Λυμπέρη, θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του 3-2.

Στο 70΄ γκοοολ για την ΑΕΜ, ο Μιχαλόπουλος θα εκτελέσει ακόμα ένα στημένο για του φιλοξενούμενους στην καρδία της άμυνας των γηπεδούχων, ψιλότερα απ όλους ο Δενδρινός με κεφαλιά θα κάνει το 3-3.

Στην συνέχεια θα έχουμε λεκτική συνομιλία του Μπαλαούρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή που θα αποφέρει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη της ΑΕΜ, που θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 75΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα σουτ από τον Καβαλλάρη και 3-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 94΄ θα έχουμε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, σέντρα από τον Αλιούζ με τον Κουτελιέρη από κοντά να κάνει το 4-4 που θα είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αστέρας Αμαλιάδας/ Πανόπουλο: Αντωνόπουλος, Γερασιμόπουλος, Σιούλας, Μ παϊκόπουλος, Σταματέας, Οικονομόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κουτελιέρης, Λαμπρόπουλος, Λυμπέρης, Παπαθεοδώρου.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Β. Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (Καντάνης), Ζαχαράκης, Πέντσας, Σαραντόπουλος (Ζέρβα) , Αρώνης (Τσιούνης).

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr