Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Καλαμάτα .......... Ετοιμάζει Καλαντζή για Αιτωλικό ο Κακαλέτρης!

Σήμερα θα βγάλει μαγνητική τομογραφία ο  Οντσβογκ προκειμένου να εκτιμηθεί επ’ ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς στο πόδι του από το διάστρεμμα που κληρονόμησε από τον αγώνα της Κυριακής στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα.



Όπως γράψαμε και χθες, ο θηριώδες Νιγηριανός επιθετικός θα σφίξει τα δόντια προκειμένου δώσει αν χρειαστεί «το παρών» στην εκτός έδρας μάχη με τον Άρη Αιτωλικού την προσεχή Κυριακή.

Πάντως, καλού – κακού ο Νίκος Κακαλέτρης ετοιμάζει και τον Χρήστο Καλαντζή να πάρει την θέση του «φουνταριστού» στην επίθεση της Μαύρης Θύελλας σε αυτό το ματς, καθώς από χθες ο 31χρονος άσσος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των «μελανολεύκων».

Την Δευτέρα η ομάδα είχε προπόνηση στο Στάδιο με τους «βασικούς» να κάνουν ένα απλό χαλάρωμα, ενώ όσοι δεν ξεκίνησαν τον αγώνα με την Ζάκυνθο προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα οι «μελανόλευκοι» έχουν ρεπό και το ραντεβού τους στην Παραλία έχει οριστεί για την Τετάρτη το απόγευμα.

Εκεί θα είναι  και ο Γιάννης Ριγανάς, μία επιλογή βέβαια που δεν… ενθουσίασε κανέναν και σίγουρα θα προσπαθήσει πολύ ο 24χρονος πρώην πορτιέρο της Κέρκυρας για να κερδίσει την θέση του βασικού από τον φορμαρισμένο και σαφώς με περισσότερες εμπειρίες (!) από αυτόν Ανδρέας Κολοβούρης.
sportstonoto.gr